Home [treninzi] Međunarodni jesenji BEST kursevi

Međunarodni jesenji BEST kursevi

49
0

bestlogoUkoliko ti i sama pomisao na jesen i sve studentske obaveze koje moraš da ispuniš deluje depresivno, aktiviraj se, zabavi, stekni nova znanja i inostrana prijateljstva, usavrši engleski ili možda još neki strani jezik, a sve to vrlo jednostavno. Na raspolaganju su ti preko 15 jesenjih međunarodnih BEST kurseva, sa različitim i jedinstvenim temama, gde se svaki student može pronaći. Prijavljivanje traje do 11.05.2014. zato požuri i iskoristi jedninstvenu priliku. Sve što je potrebno je da budeš znatiželjan i da odebereš najviše 3 kursa, koja ti se čine najinteresantnijim i možda najsrodnijim budućoj profesiji, a iskustva stečena ovim kursevima su svakako neprocenljiva za tvoj budući profesionalni rad i učiniće tvoju biografiju bogatijom za još jednu diplomu.

 

Najbitnije je da je za odabir učesnika presudna samo tvoja motivisanost i želja da odeš u baš taj grad i proširiš znanja iz baš te oblasti koju si izabrao, a godina studija i prosečna ocena se ne uzimaju u obzir.

Sve što je potrebno uraditi:

Još jedna bitna informacija je da je sve obezbeđeno od smeštaja, hrane do žurki, osim prevoza do samog mesta održavanja kursa, koji finansiraš sam, a imaš mogućnost da biraš najekonomičniju vrstu prevoza.

BEST je neprofitna, nepolitička studentska organizacija koja deluje kao most između Univerziteta, studenata i kompanija. Ovaj vid razmene studenata i sticanja novih iskustava je u tradiciji BEST-a već dugi niz godina, a studetni širom Evrope imali su priliku da prošire znanja iz mnogih oblasti i obiđu zemlje poput Španije, Portugalije, Turske, Grčke, Mađarske, Norveške, Italije, Finske i mnoge druge, kao i balkanske zemlje.

Ništa nije teško, bitna je motivisanost i želja za upoznavanjem novih ljudi i kultura. Tradicija ovih kurseva je duga, a iskustva su mnogobrojna. Ne slušaj samo tuđa iskustva, već stvaraj svoja!