Home [treninzi] Trening za moderatora kvalitativnih omladinskih istraživanja

Trening za moderatora kvalitativnih omladinskih istraživanja

47
0

knjiga.jpegOmladinska organizacija EURO<26 poziva zainteresovane studente ili osobe sa diplomom dole navedenih fakulteta da se prijave za učešće na treningu za moderatora u kvalitativnim omladinskim istraživanjima. Prednost imaju kandidati koji dolaze sa fakulteta društvenih nauka, prvenstveno…

 psihologije, sociologije, pedagogije i andragogije, a prošli su kroz neki oblik nastave o metodologiji društvenih istraživanja.

Obavezno je dobro poznavanje engleskog jezika. Takođe, poželjno je poznavanje oblasti omladinske politike ili prethodno iskustvo u omladinskom radu.

Treninge organizuje krovna organizacija nacionalnih EURO<26. Obuka će se održavati kroz praktičnu nastavu u Budimpešti u toku 2007 i 2008. godine. Moderatorima će se pružiti prilika da planiraju i sprovode komparativna kvalitativna omladinska istraživanja na nivou svojih zemalja učesnica.

Svi troškovi puta i boravka su pokriveni. Od odabranog učesnika se očekuje spremnost da se omladinskim istraživanjima bavi na dugoročnijoj osnovi uz neophodnu podršku omladinske organizacije EURO<26 i njenog istraživačkog tima.

Pozivamo zainteresovane da se pošalju svoju prijavu zajedno sa kratkim motivacionim pismom na email: euro26research@yahoo.com.

Rok za slanje prijava je 9. avgust 2007.