Home [konkursi] Rad na sajtu Zajednica mladih pisaca

Rad na sajtu Zajednica mladih pisaca

173
0

Kreativni ste, talentovani, interesuje vas novinarstvo, književnost i umetnost uopšte? Želite da prvi podelite vesti iz ovih oblasti sa drugima? Želite da se okušate u istraživačkom novinarstvu, pisanju kritika, rubrika, kolumni i preporuka?

Uredništvo sajta zajednicapisaca.com otvara konkurs za saradnju sa mladim ljubiteljima pisane reči, starosti od 15 do 30 godina.

 

 

Neophodno nam je pojačanje u vidu:

  • tehničkog kadra – administratora sajta i foruma
  • novinara, istraživača, kolumnista
    • u obzir dolaze i novinari-amateri kao i svi ostali ljubitelji pisane reči koji bi se okušali u pisanju, a poznaju gramatiku i pravopis srpskog jezika

Prijave treba da sadrže:

  • kraću biografiju
  • opciono: motivaciono pismo (do deset rečenica) ili predlog rubrike koja bi trebalo da se nađe na sajtu zajednicapisaca.com, a koju je potencijalni saradnik zainteresovan da vodi

Prijave slati na mejl: saradnici@mail.com

Na sve prijavne mejlove će biti blagovremeno odgovoreno. Na isti mejl se možete obratiti u slučaju nedoumica i dodatnih pitanja.

Konkurs je otvoren do 15. juna ove godine.

Sajt zajednicapisaca.com osnovan je sa ciljem da obezbedi umrežavanje, promovisanje, afirmaciju i informisanje mladih pesnika i pisaca.

Karakter saradnje je volonterski (ne podrazumeva novčane naknade za angažman), ali to ne znači da je mogućnost nagrađivanja po učinku u potpunosti isključena.