Konkurs za volontere – Centar za razvoj fotografije

0
SHARE

Centar za razvoj fotografije poziva mlade i vredne ljude koji žele da steknu nova znanja i iskustva i poboljšaju svoje komunikacione sposobnosti da se prijave na konkurs za volontiranje.

Opis zaduženja:

Volontiranje podrazumeva angažovanje u aktivnostima i događajima u okviru projekta “Press Photo Srbija”. Konkretna zaduženja će obuhvatati pružanje podrške u realizaciji marketinških aktivnosti, pisanje tekstova za medije, organizaciju i osmišljavanje izgleda izložbe, kataloga, pozivnica itd. Volonteri i volonterke će imati priliku da steknu nova znanja i radno iskustvo, kao i da poboljšaju svoje komunikacione i pregovaračke sposobnosti i kreativnost. Projekat traje godinu dana, a moguće je angažovanje tokom mesec dana, ali i cele godine ako se ostvari uspešna saradnja.

Ko može da se prijavi i kako?

Mogu da se prijave svi zainteresovani mladi ljudi, tako što će poslati svoj CV na e-mail adresu press@crf.rs, najkasnije do 20. februara 2013. godine. Svi angažovani volonteri će dobiti potvrdu o učešću na projektu, a oni koji se svojim radom budu istakli dobiće i preporuku Centra za razvoj fotografije.

 

* Više o radu Centra za razvoj fotografije potražite ovde, a za sve dalje informacije možete se obratiti na e-mail adresu press@crf.rs.