Bend “Ljute Papricice” objavio novi singl i video!

0
SHARE

Bend “Ljute Papricice” iz Beograda je upravo objavio novu pesmu pod naslovom “Susret”.
Singl je potpuno besplatan za download i moze se preuzeti putem sledeceg linka : http://bit.ly/Susret ili zvanicnog sajta benda.
U toku je snimanje materijala za novi album i bend planira da redovno prezentuje nove pesme publici putem besplatnih izdanja. Pobednici 40. jubilarne Gitarijade u Zajecaru po odluci publike iza sebe imaju album “U ELEMENTU”, objavljen od strane PGP-RTS 2008. kao i nedavno objavljeni singl za pesmu “Plava Silueta”, koji se moze preuzeti ovde.

Sadasnju postavu benda cine : Srdjan Radic (vokal), Ivan Milovic (bubnjevi), Bogdan Radovic (bass gitara), Aleksandar Stojanovic (gitara) i Sava Stojanovic (gitara).

” ‘Susret’ je pesma koja je bas u stilu “Papricica”. Rado je sviramo na nastupima i publika uvek pozitivno reaguje.
U pitanju je rock numera sa sving ritmom koji pokrece. Za pesmu smo spremili specijalni animirani video koji prati tekst pesme. Takva prezentacija singlova je trenutno veoma popularna u svetu. Nadamo se da ce se ljudima svideti nasa muzika i da ce nas pratiti na Youtube i Facebook kanalima jer planiramo da uskoro objavimo jos novih pesama i zanimljivih materijala.”

LINK ZA MP3 DOWNLOAD : http://bit.ly/Susret
Youtube Zvanicni Video : http://www.youtube.com/watch?v=9Vl5oEklBqw
Website : www.ljutepapricice.com

Facebook : https://www.facebook.com/ljutepapricice