Home [stipendije] Stipendije za doktorske studije u Singapuru iz organometalične i neorganske hemije

Stipendije za doktorske studije u Singapuru iz organometalične i neorganske hemije

61
0

Hemijski fakultet na Nanyang Tehnoloskom Univierzitetu (Nanyang Technological University, NTU) u Singapuru nudi 5 stipendija studentima koji su zainteresovani za doktorske studije iz:

 

1. Neorganske hemije
2. Organometalične hemije
3. Neorganskih materijala

NTU je jedan od univerziteta koji najbrže napreduju nakon sto je nedavno dostigao rang #47 po QS World Universities Rankings. Eksperimentalana istraživanja neorganske hemije na NTU se obavljaju uz pomoć savremenih metoda i instrumenata. Fakultet hemije je opremljen sa modernim laboratorijama uključujući sedam NMR i dva instrumenta za obavljanje kristalografije (single crystal X-ray diffraction). http://www.spms.ntu.edu.sg/cbc/ResearchFacilities/NMR&EPRFacilities.html

Kandidati koji budu primljeni na doktorske studije pored besplatne školarine će dobiti i mesečnu stipendiju u vrednosti od SGD2000 (€1250) koja ce se povećati na SGD2500 (€1550) nakon uspešnog napredovanja ka kandidaturi u drugoj godini studija.

Zaineresovani kandidati se pozivaju da pošalju svoje motivaciono pismo, biografiju i akadamske transkripte Prof. Vidoviću (dvidovic@ntu.edu.sg) do 1. januara 2013.