Home [njuz] Simpsonovi na EXIT-u

Simpsonovi na EXIT-u

37
0

simsonsPored Beastie Boys, Lauryn Hill, Snopp Dogg-a, Roberta Planta i brojnih drugih vodeih imena svetske muzi;ke industrije, EXIT festival će posetiti i Homer Simpson. 26. jula čedo Meta Greninga nakon 18 godina i preko 400 epizoda će konacno stići i na veliko platno.

 Širom sveta u isčekivanju filma organizuju se brojne promotivne akcije pod sloganom  – obojite svet u žuto. U tom duhu, na EXIT festivalu, Cinema stage će biti “obeležen” žutom bojom

Cinema Stage se nalazi pored Roots & Flowers stejdža naspram ulaza sa stepeništa. Na Cinema stejdžu biće prikazani studenski i dokumentarni filmovi o festivalu, selekcija animiranih i kratkometražnih filmova, selekcija filmova sa festivala RAF iz Zagreba i festivala Filmski front iz Novog sada, film Čudoviste sa Tamiša, dugometražni filmovi nezavisne produkcije medju kojima su Vavilon, Parfem, Surova vremena… kao i ekskluzivni inserti iz filma SIMPSONOVI NA FILMU.

Za brending stejdža i samog platna biće korišćeno jedno od najoriginalnijih kreativnih rešenja koje su kreatori serijala dizajnirali ekskluzivno za potrebe filma. Avanture porodice Simpsonovih na velikom platnu biće premijerno prikazane 25. jula u Domu sindikata u terminima od 19h i 21h. Karte su već u prodaji.

Vise informacija o filmu mozete pronaci na sajtu: www.simpsonovinafilmu.com

{YouTubeVideo id=OL50ddCSJmo}