Home [konkursi] Konkurs za omladinske terenske radnike

Konkurs za omladinske terenske radnike

27
0
Udruženje „Prevent“ vas poziva da se uključite u realizaciju projekta TriP – prevencija, povezivanje, podrška i postanete deo našeg tima kao terenski radnici koji rade sa mladima iz Novog Sada na prevenciji rizičnog ponašanja. Projekat je podržan od strane od strane Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada – Kancelarije za mlade.
Cilj projekta je prevencijа rizičnog ponošаnjа mlаdih nа mestima gde se mladi okupljaju u Novom Sаdu i promocija zdrаvstvenih uslugа nаmenjenih mlаdimа. Ovi ciljevi će se realizovati kroz rad terenskih radnika koji će nakon obuke u parovima odlaziti na trgove, u parkove, kafiće i druga mesta gde se mladi okupljaju.
Terenski radnici će na licu mesta moći da savetuju druge mlade, dele liflete i kondome, ponude im informacije i upute na odredjnu ustanovu ili organizaciju ukoliko je potrebno. Svi mladi koji imaju izmedju 15 i 26 godina, zainteresovani su da se usavršavaju, prošire svoje vidike, aktivno se angažuju i utiču na pozitivne promene u našem društvu mogu da se prijave na ovaj konkurs do 15. Septembra 2012. Godine.
Detaljnije informacije o projektu možete pronaći ovde, dok prijavni formular možete popuniti ovde.
Udruženje Prevent
Karadjordjeva 24, Novi Sad
021/633 85 23
office@prevent.org.rs
Kontakt osoba: Vladimir Šalbut (060/ 041 26 32)