Home [treninzi] Ko ste na internetu? – seminar: Online PR

Ko ste na internetu? – seminar: Online PR

68
0

racunar5Centar za razvoj karijere i ove subote koja je pred nama organizuje druženje uz edukaciju. U subotu, 09. juna sa početkom u 10:00, imaćete priliku da naučite koje su to uspešne strategije u online komunikaciji.

Odnosi sa javnošću na Internetu (Online PR) ima za cilj sticanje adekvatnih znanja iz oblasti upravljanja online reputacijom, kao i načinima uspostavljanja i održavanja kvalitetne poslovne komunikacije na Internetu. Seminar omogućava osposobljavanje za rad u oblastima uspostavljanja reputabilnog online nastupa organizacije, pravilnim načinima online komunikacije, kao i merenjima efekata različitih vrsta Internet PR aktivnosti.

Iskustvo profesionalaca

Predavač na subotnjem seminaru je Dragan Varagić. Podpredsednik kompanije InternetGroup, bloger, online strateg i bavi se savetodavnim uslugama iz oblasti poslovne primene Interneta. Vlasnik je Web sajta www.pretraga.rs i najstarijeg e-mail časopisa u Srbiji “Pretraga i prezentovanje“; bloga www.draganvaragic.com i servisa za online distribuciju saopštenja PRobjave.com. Koordinator je specijalističkih strukovnih studija iz E-poslovanja www.iimeuro.uns.ac.rs, FTN, Novi Sad. Predavač  na ITS Beograd.

Ko može da se prijavi?

Kako je interesovanje za seminar veliko, zbog ograničenosti mesta potrebno je da potvrdite svoje prisustvo slanjem prijave. Krajnji rok za prijave: petak, 08.06.2012. do 17h.
PRIJAVI SE OVDE!

Polaznici ITAcademy, BusniessAcademy i studenti ITS-a mogu pratiti seminar i online, putem video streaming-a. U subotu 10:00, logovanjem na Distance Learning platformi, na vašoj ličnoj strani pokrećete video stream klikom na link “Online PR”. Za praćenje seminara putem video stream-a nije potrebno prijavljivanje.

Gde i kada?

Seminar će se održati u prostorijama LINK group-a, ul. Cara Dušana 34, Zemun sa početkom u 10h.

Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti na e-mail adresu: office@razvoj-karijere.com

Očekujemo vas.

Vaš,
Centar za razvoj karijere
Facebook CCD