Home [ volontiranje ] Steknite radno iskustvo volontirajući u beogradskom Medija centru

Steknite radno iskustvo volontirajući u beogradskom Medija centru

84
0

book2Medija centar poziva zainteresovane mlade osobe da se prijave za volonterski rad u Medija centru. Počev od 1994. godine, MC posluje kao multimedijalna organizacija koja pruža kompletne usluge na polju medija, pokrivajući region jugoistočne Evrope. Razvijeno poslovanje i različite delatnosti omogućavaju odlične uslove za sticanje znanja, iskustva i usavršavanje profesionalne komunikacije.

Zašto volontirati u Medija centru?

Zato što ćete sve sto ste godinama učili na fakultetu proveriti u praksi
Zato što ćete dobiti znanja i veštine neophodne za rad sa medijima
Zato što ćete biti u centru medijskog zbivanja
Zato što ćete sresti ličnosti koje će vam pružiti praktično znanje
Zato što ćete napraviti prvi korak ka poslu kojim želite da se bavite!

Medija centar svojim volonterima pruža punu profesionalnu i edukativnu podršku u vidu specijalizovanog i generalnog treninga, mogućnost networkinga i budućeg zaposlenja u svim značajnim medijskim institucijama.

Svim volonterima koji se u svojoj ulozi istaknu, Medija centar će obezbediti pismene preporuke koje će im pomoći pri nalaženju posla.

Veb novinar
Ova pozicija izabranom kandidatu nudi priliku da se upozna sa organizacijom rada portala mc.rs, kao i da stekne osnovna znanja vezana za oblikovanje i plasiranje sadržaja na informativne sajtove i mejling listu. Veb novinar će, uz podršku tima, biti odgovoran za pisanje izveštaja sa press konferencija kao i stilsku obradu tekstova namenjenih objavljivanju na sajtu MC. Takođe, redovno će postavljati sadržaje nekih od svakodnevnih MC servisa, a biće upućen i u osnove veb dizajna. Prednost pri odabiru imaće diplomirani studenti Fakulteta političkih nauka, kao i studenti završnih godina istog ili srodnih fakulteta. Uslov je znanje egleskog jezika i odlično poznavanje rada na kompjuteru.

AV Tehničar
Rad u tehničkom sektoru Medija centra pruža priliku za sticanje iskustva u organizaciji i tehničkom opremanju velikih događaja, pres konferencija, vebu i multimediji. Uslov za ovu poziciju je poznavanje audio-vizuelne tehnologije izavršena srednja škola (najmanje), tehničkog smera.

Do 11. juna je otvoren konkurs za prijave za poziciju veb novinar.
Predviđeno da volontiranje traje tri meseca, uz mogućnost dodatnog honorarnog angažovanja.

Ukoliko ste zainteresovani, pošaljite Vaš CV i kratko motivaciono pismo na e-mail adresu webmaster@mc.rs, sa naznakom: Volontiranje u MC, najkasnije do 11. juna 2012. godine.

Kontaktirani, radi informativnog razgovora, biće samo kandidati koji su ušli u uži izbor.