Vidi svet kroz razmenu. Program internacionalne razmene i prakse

0
SHARE

paintMeđunarodna studentska organizacija AIESEC pruža mogućnost odlaska na internacionalnu razmenu ili stručnu praksu u preko 110 zemalja sveta, usavršavanje engleskog jezika i sticanje praktičnog iskustva.
Program internacionalnih razmena daje maturantima i studentima mogućnost da kroz međunarodno volontersko iskustvo steknu znanje, razviju svoje veštine i liderske sposobnosti i steknu nova poznanstva preko naše globalne mreže kontakata. Volontirajući u nevladinim organizacijama, pomažući realizaciju raznih inicijativa, aktivnosti ili projekata, oni čine pozitivan uticaj na društvo na internacionalnom nivou. Svake godine, preko 16 000 naših članova iskoristi šansu da odu u inostranstvo kao i mogućnost da unaprede sebe u mnogim poljima. Iskoristite ovo leto na drugačiji način, upoznajte svet iz druge perspektive!

Kroz program stručnih praksi, AIESEC omogućava sticanje znanja, iskustva, kao i lični i profesionalni razvoj kroz rad u kompanijama. Odlaskom na stručnu praksu, studentima pružamo priliku da rade u organizacijama/kompanijama i da provode svoje vreme radeći u oblastima koje se odnose na menadžment, informacione tehnologije, inžinjerstvo i prirodne nauke. Ove oblasti obuhvataju niz različitih poslova koji omogućavaju praktikantima da se stručno usavršavaju i naprave prve korake u svojoj budućoj karijeri. Studentima završnih godina i master studija pruža se mogućnost da upoznaju kulturu, običaje i tradiciju zemlje koju posete.

Više informacija o programima možete dobiti preko sajta www.aiesec.org.rs.