Home [treninzi] SAE Institut Beograd predstavlja NOVE kurseve za proleće 2012!

SAE Institut Beograd predstavlja NOVE kurseve za proleće 2012!

68
0

starSAE lnstitut Beograd deo međunarodne mreže fakulteta iz oblasti digitalnih medija koje obuhvataju audio inženjering, filmsku digitalnu produkciju, web&multimediju i 3D animaciju ponosno najavljuje NOVE praktične kurseve iz oblasti web dizajna, fotografije i produkcije zvuka u video igrama – po veoma PRISTUPAČNIM cenama!
Posebnu pažnju izazvala je NOVA grupa kurseva iz oblasti web dizajna i jedinstveni kurs na ovim prostorima Zvuk za video igre ! “Ovaj fantastičan kurs vodi polaznike, korak po korak, kroz kompletnu produkciju zvuka koristeći posredničke softverske (middleware) alate i endžine za igre (kao Wwise, FMOD, Unity I Unreal Engine). Polaznici će, po prvi put u Srbiji, imati priliku da nauče kako da planiraju i kreiraju interaktivnu muziku, zvuke i glasove i konačno ih i čuju na delu u pravoj video igri! ” – kaže šef audio katedre prof. Darko Veličkovski.

O NOVIM kursevima iz oblasti web dizajna profesor na Web katedri Vladimir Lelićanin ističe: “Rešili smo da unapredimo naš progam web kurseva tako što smo ga prilagodili tržištu u Srbiji. Svesni smo da postoje polaznici sa različitim predznanjima i različitim željama kada je web design i developent u pitanju, stoga smo postojeći web kurs pretvorili u tri kursa – basic, advanced i professional. Na ovaj način, prilagodili smo se različitim nivoima znanja polaznika, ali i omogućili atraktivnije cene, i što je najvažnije, pokrili oblasti koje su veoma tražene, kao što je recimo PHP development.”

Praktičan kurs Fotografije u trajanju od šest nedelja takođe je novina u ponudi specijalizovanih kurseva ove prestižne institucije.

SAE kursevi su namenjeni onima koji žele da svoje ideje sprovedu u konkretne projekte po svetksim standardima, bilo to snimanje reklame ili dokumentarnog filma, lansiranje web sajta ili snimanje zvuka…Kursevi traju od šest do dvanaest nedelja a program se odvija kroz praktičan rad na savremenoj opremi i softverima! Predavanja vrše vrhunski profesionalci dugogodišnjeg radnog iskustva, a nakon završenog kursa polaznici će posedovati praktične veštine I priznati SAE sertifikat.
Opise i termine svih SAE kurseva možete pronaći na www.belgrade@sae.edu ili pozovite 011 26 26 632.