Home [akcija] Poziv na ProGLAS – Izaberi da drugi ne bi birali umesto tebe

Poziv na ProGLAS – Izaberi da drugi ne bi birali umesto tebe

45
0

student4Slušajući, gledajući i čitajući koje su potrebe mladih napravili smo ProGLAS koji ćemo predstaviti u sredu, 18. aprila u 12h u Centru za kulturnu dekontaminaciju – CZKD (Birčaninova 21)

 

ProGLAS je produkt kampanje ”Izaberi da drugi ne bi birali umesto tebe”. To je socijalna kampanja koja se bavi aktivnim učešćem mladih u Beogradu tako što ih podstiče da iznesu svoje zahteve prema budućoj gradskoj vlasti, zagovara dvosmernu komunikaciju između mladih i političkih stranaka preko internet platfrome www.izaberi.rs i poziva ih da iskoriste svoje pravo glasa i izađu na lokalne, parlamentarne i predsedničke izbore 2012.

 

Ovom prilikom pozivamo predstavnike i predstavnice vaše organizacije, kao i volontere/ke, aktiviste/kinje, da podrže ProGLAS i pridruže nam se u sredu, 18. aprila u Centru za kulturnu dekontaminaciju. Smatramo da ste vi jako značajni za dalji razvoj društva u kome će se podržavati mladih i ohrabrivati njihovo aktivno učešće u društvu. Na promociju ProGLAS-a ćemo pozvati mlade kao našu ciljnu grupu, predstavnike/ce relavantnih organizacija civilnog sektora koji rade sa njima, medije kao i predstavnike/ce drugih političkih stranaka koji se kandiduju na izborima.