Home [njuz] “MTV Band 2012 Powered by Ray Ban”

“MTV Band 2012 Powered by Ray Ban”

49
0

muzika2Nakon svega devet dana od početka ove velike regionalne akcije, konkurs “MTV Band 2012 Powered by Ray Ban” sakupio je već 78 prijavljenih izvođača – i taj broj se iz sata u sat povećava!

Presek bendova i solo izvođača koji su nam se do sada javili govori da dolaze sa svih strana – iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore. Zvukom su prilično šaroliki, od raznorodnih metala, old school i pop punka, svih rock pod-žanrova, gitarskih indie bendova, pa sve do klupske i plesne produkcije. Među njima su i demo bendovi, ali i grupe koje iza sebe imaju zvanična izdanja i zavidan uspeh. Reakcije muzičara su odlične, ali – tek su reakcije publike iznad svih očekivanja. Podrška prijatelja i poznanika ogleda se u više od 2000 do sada prikupljenih glasova, ali i brojnim komentarima među kojima posebno upadaju u oči oni koje postavljaju fanovi bendova, odnosno ljudi koji su na raznim koncertima slušali naše prijavljene izvođače i sad ih javno podržavaju glasovima i porukama.

Iskustva proteklih takmičenja govore nam da će MTV Band 2012 Powered by Ray Ban biti najmasovnije i najozbiljnije regionalno takmičenje. Prijave, da podsetimo, traju do 1. aprila 2012, a sve što je potrebno jeste poslati na MTV e-mail adresu mtvband2012@mtv.com.hr link na SoundCloud stranicu grupe na kojoj su postavljeni audio snimci, kao i ime osobe za kontakt.

Najbolja 3 izvođača prema izboru publike i MTV žirija će se predstaviti živom svirkom u zagrebačkoj Jabuci tokom meseca maja, a najbolji od najboljih će osvojiti i snimanje video spota u produkciji MTV-ja! Najbolje plasirani bendovi na takmičenju imaće priliku da zasviraju i na nekom od letnjih festivala u Hrvatskoj, sa kojima MTV sarađuje.

Zato, prijavljujte se, pratite i glasajte – “MTV Band 2012 Powered by Ray Ban” se zaista “zaleteo”!

Izvor: MTV