Home [ volontiranje ] Program „LEKCIJE IZ PRAKSE“

Program „LEKCIJE IZ PRAKSE“

92
0

mladi12Program„LEKCIJE IZ PRAKSE“ Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu je zamišljen tako da uvaži interesovanja studenata i njihove potrebe koje se tiču razvoja karijere i omogući im da u neposrednom kontaktu sa predstavnicima poslovnog sveta dobiju važne savete i smernice koje će im olakšati proces zapošljavanja i uvođenje u svet rada.

Planirano je da CzRK ugosti svakog semestra jednog poslodavca sa kojim će realizovati ciklus radionica kao i drugih aktivnosti za unapređenje veština aktivnog upravljanja karijerom.

Program «Lekcije iz prakse» realizovaće se na fakultetima u sastavu Univerziteta u Beogradu jednom mesečno i biće namenjene studentima različitih grupacija.

Prvi poslodavac koji je uzeo učešće u ovom programu je multinacionalna kompanija iz oblasti usluga (revizorske, poreske i savetodavne usluge) – „ERNST&YOUNG“. Prva održana radionica bila je „Priprema i simulacija razgovora za posao“.

Druga u nizu planiranih „ERNST&YOUNG“ radionica TIMSKI RAD“ održaće se u utorak, 20. marta 2012. godine na Matematičkom fakultetu u Svečanoj sali na 4. spratu, sa početkom u 14 časova.

Pozivamo zainteresovane da se prijave za ovu radionicu i saznaju:

– kako izgleda raditi u timu

– koje su prednosti timskog rada

– kakve uloge u timu postoje i kako prepoznati ulogu koja im najbolje odgovara

 

Radionice će voditi Tanja Srdanović – psiholog i saradnik u odeljenju za ljudske resurse kompanije Ernst&Young.

Pored radionice gđa. Srdanović će biti na raspolaganju studentima za INDIVIDUALNO KARIJERNO SAVETOVANJE, koje će u saradnji sa Centrom biti organizovano od 10 do 14 časova na istom mestu. Iskoristite priliku da se posavetujete o temama kao što su: problemi u učenju, nedostatak motivacije, trema, donošenje odluka, usklađivanje učenja i slobodnog vremena, karijerni plan, kako započeti potragu za poslom…

PRIJAVLJIVANJE ZA RADIONICU se obavlja putem upitnika koji možete preuzeti na sajtu www.razvojkarijere.bg.ac.rs, a koji treba poslati do 15. marta 2012. na saradnja@razvojkarijere.bg.ac.rs. Broj polaznika je ograničen.

 

ZAINTERESOVANI ZA SAVETOVANJE mogu da se prijave slanjem i-mejla na adresu office@razvojkarijere.bg.ac.rs u kojem treba da navedu: kontakt podatke (ime, prezime, telefon i imejl), fakultet i godinu studija, kao i o čemu bi želeli da razgovaraju. Broj mesta za savetovanje je ograničen. Rok za slanje prijave za savetovanje je 15. mart 2012.

Do kraja semestra planirane su sledeće radionice:

UPRAVLJANJE VREMENOM – SELF TIME MANAGEMENT

BUDŽETIRANJE PROJEKTA REVIZIJE