Home [stipendije] Konkurs za stipendije za godišnji program interkulturne razmene srednjoškolaca 2012-13.

Konkurs za stipendije za godišnji program interkulturne razmene srednjoškolaca 2012-13.

66
0

student26Interkultura u saradnji sa svetskom mrežom AFS raspisuje konkurs za stipendije za godišnji program interkulturne razmene srednjoškolaca 2012-13.
Pozivamo sve zainteresovane da se prijave preko našeg sajta www.afs.org.rs.
U ponudi su sledeće stipendije:

1. Jedna puna stipendija za Brazil.
2. Dve delimične stipendije za Nemačku
3. Jedna delimična stipendija za Rusiju
4. Jedna delimična stipendija za Češku
5. Dve pune stipendije za Italiju koje dodeljuje Banka Inteza isključivo za decu svojih zaposlenih.

Svi kandidati, osim kandidata za stipendije Banke Inteza, treba da napišu esej na temu Ja kao ambasador svoje zemlje u toku programa razmene. Eseje pisati na srpskom i slati ih na ivana.pavlovic@afs.org sa naznačenim imenom i prezimenom i stipendijom za koju se konkuriše.

Od učenika se očekuje da imaju najmanje vrlo dobar uspeh u školi i primerno vladanje i da mogu da se sporazumevaju na engleskom ili jeziku zemlje za koju konkurišu.

Prijavljivanje je onlajn, preko sajta Interkulture. Kada popunite sve formulare prosledite nam prijavu. Potpuno popunjene prijave treba poslati najkasnije do 31. januara. Posle ovog datuma nećemo primati prijave za stipendije. Selekcija kandidata će se obaviti sredinom februara u Beogradu a o tačnom datumu i ostalim detaljima će kandidati naknadno biti obavešteni. Rezultate ćemo objaviti početkom marta.

Sva pitanja u vezi sa stipendijama i programima razmene slati na nemanja.stancic@afs.org ili na milena.miladinovic@afs.org

Prijavite se što ranije i srećno!