Home [konkursi] Konkurs EPS-a: 110 najboljih

Konkurs EPS-a: 110 najboljih

120
0

work5JAVNO PREDUZEĆE “ELEKTROPRIVREDA SRBIJE” u okviru svoje akcije zapošljavanja 110 NAJBOLjIH RASPISUJE OGLAS ZA PRIJEM VISOKOOBRAZOVANIH STRUČNjAKA PRIPRAVNIKA u radni odnos na određeno vreme do jedne godine.
Uslovi za prijem (pored opštih uslova):

  • završene diplomske akademske – master studije po Zakonu o visokom obrazovanju (“Službeni glasnik RS” br. 76/05; 100/07; 97/08 i 44/10), odnosno osnovne studije u trajanju od najmanje četiri godine – prema propisima koji su važili do stupanja na snagu Zakona o visokom obrazovanju,
  • znanje engleskog jezika, 
  • znanje rada na računa ru (minimum Word, Excel, Internet, Power Point).

Dokazi o ispunjavanju uslova za prijem:

  • diploma fakulteta,
  • lista o svim položenim ispitima u toku studija.

Preporuke profesora i dokazi o učešću u projektima su poželjni, ali nisu uslov konkursa. Prijave za sva radna mesta se podnose jedinstveno – isključivo elektronski, preko sajta JP .Elektroprivrela Srbije” www.eps.rs u delu “Ljudski resursi” – “Zaposlenje” – u rubrici “Aktuelni konkursi” – Konkurs ,,110 najboljih”.
Za prijavu po konkursu je potrebno popuniti sve tražene podatke i elektronski priložiti skeniranu diplomu (uverenje o diplomiranju) i overenu listu svih položenih ispita. Prijava se podnosi samo jedanput, a u njoj se može konkurisati na više radnih mesta.

Na intervju za svako radno mesto će biti pozivani kandidati koji uđu u uži izbor. Kandida¬ti koji budu ušli u uži izbor će proći i test ličnosti, test znanja engleskog jezika i rada na računa ru.

Rok za podnošenje prijava je 15. januar 2012. godine.
Odluke po ovom oglasu doneće se u roku od 60 dana od dana isteka roka za podnošenje prija¬ve, o čemu će kandidati biti obavešteni u pisanoj formi.

Pozicije
Pozicije za koje je raspisan oglas možete pogledati ovde.

Uputstvo

1. Prijava za aktuelni konkurs “110 najboljih” je validna jedino preko sajta
2. Prvo morate da se registrujete kao novi korisnik aplikacije. Registracijom će Vam na mejl stići korisničko ime i lozinka, koje ćete koristiti prilikom prijave na konkurs
3. Prijava na konkurs se sastoji iz četiri dela:
a) personalne informacije – obavezno popunite polja označena zvezdicom
b) obrazovanje – porebno je uneti sve podatke. U polje Zakači diplomu – treba da pošaljete kopiju diplome i liste položenih ispita (skenirati u jedan pdf fajl). U slučaju da kandidat ima više stečenih diploma (o zvanju diplomirani ili master) – treba uneti podatke o svakoj pojedinačno, uz pomoć dodaj).
v) prethodno radno iskustvo – uneti radno iskustvo iz radne knjižice i
g) konkurs -. preko ove prijave, možete aplicirati istovremeno za više radnih mesta.
Kada popunite podatke na svakom od četiri dela – klikom na dugme sačuvaj, preuzećemo Vaše podatke.

Prijava
Ako želite da se prijavite na konkurs koji je u toku, možete aplicirati ovde: Prijava