Home [treninzi] Trening-seminar “Budi energetski nezavisan”

Trening-seminar “Budi energetski nezavisan”

75
0

diplomaAko imaš od 15 do 30 godina, živiš na teritoriji Grada Novog Sada, brineš o životnoj sredini i želiš više da naučiš o uštedi energije, kao i da stekneš praktične veštine potrebne za samostalnu izradu i primenu obnovljivih izvora energije sa akcentom na solarnu energiju……onda je ovo pravi trening-seminar za tebe!
Gost – predavač na ovomtrenig – seminaru je Goran Pichler (Energetska edukativna agencija Osijek). Prva dva dana će sa učesnicima podeliti svoje bogato iskustvo iz oblasti energetske efikasnosti i značaju primene obnovljivih izvora energije. Trećeg dana će učesnici imati priliku da uz vođstvo stručnih lica – aktivista Pokreta gorana, učestvuju u praktičnoj radionici sastavljanja mini helio elektrane snage 80W i upoznaju se sa pricnipima njenog funkcionisanja.
Pored toga imaće priliku da vide i razvojni put alternativnog punjača za mobilne telefone BenCharger-a, koji će učesnici moći i da probaju tako što će samostalno da proizvedu energiju za punjenje svojih mobilnih telefona.

Aplikacioni formular ( http://www.ekoloskicentar.org/pgns/wp-content/uploads/2011/11/Aplikacioni-formular-Budi-energetski-nezavisan.doc)
je potrebno popuniti i uz kratak CV poslati najkasnije do 2. decembra 2011. godine do 16 časova na e-mail adresu office@pokretgorana.org.rs. Učesnici će nakon selekcije dobiti potvrdu o učešću uz detaljanu agendu programa najkasnije do 9. decembra.

Ovaj projekat se finansira sredstvima Grada Novog Sada – Gradske uprave za sport i omladinu, Kancelarije za mlade u okviru Konkursa za implementaciju lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada za 2011. godinu.
Nastavakje programa na temu energetske efikasnosti koje je Pokret gorana Novog Sada organizovao tokom 2011. godine – godine energetske efikasnosti.