Home [treninzi] Trodnevni trening kurs u okviru projekta “Edukacijom do aktivnog ucesca”

Trodnevni trening kurs u okviru projekta “Edukacijom do aktivnog ucesca”

45
0

sample_1Americki savet za medjunarodno obrazovanje, Srbija u saradnji sa Unijom djackih parlamenata srednjih skola grada Leskovca realizuje jednoipomesecni projekat pod nazivom “Edukacijom do aktivnog ucesca”. Projekat ima za cilj da edukuje, motivise i podrzi srednjoskolce/ke da aktivno ucestvuju u drustvu. Glavna aktivnost ovog projekta je trodnevni trening kurs tokom kojeg ce 20 mladih ljudi iz Jablanickog okruga imati prilike da nauci kako se upravlja projektnim ciklusom, tacnije kako se pripremaju kvalitetni predlozi projekata koriscenjem logicke matrice. Po zavrsetku treninga ucesnike/ce ocekuje jednomesecni mentorski rad tokom kojeg ce, kroz pripremu konkretnog predloga projekta, moci da uvide da li su i u kojoj meri stekli nova znanja i unapredili svoje vestine i kompetence kao i to da li su ona direktno primenljiva.

KO SE I KAKO MOZE PRIJAVITI?

Na trening se mogu prijaviti srednjoskolci i srednjoskolke (mladi uzrasta od 15 – 19 godina) koji zive na teritoriji Jablanickog okruga.

Da biste se prijavili za ucesce na treningu, potrebno je da popunite aplikacioni formular koji cete potom poslati na sledece e-mail adrese:

*a92cakic@gmail.com i milos.stankovic@srednjoskolci.org.rs

* ili postom: Unija djackih parlamenata srednjih skola grada Leskovca
Masarikov Trg 32
16000 Leskovac
sa naznakom: “ZA TRENING”

Rok za slanje prijave je 15. novembar 2011. u 17h.

Za sve dodatne informacije mozete se obratiti projektnom timu:
Aleksandar Cakic, koordinator projekta, 060/5729775, a92cakic@gmail.com

Milos Stankovic, asistent koordinatora projekta, 065/5379659, milos.stankovic@srednjoskolci.org.rs