Home [akcija] AIESEC poziva sve zainteresovane studente da iskoriste priliku i postanu članovi organizacije

AIESEC poziva sve zainteresovane studente da iskoriste priliku i postanu članovi organizacije

40
0

vesti7Zakorači u svet mogućnosti!
Međunarodna studentska organizacija AIESEC poziva sve zainteresovane studente da iskoriste priliku i postanu članovi organizacije. Povodom prijema novih članova organizovaće se uvodna prezentacija „Upoznaj AIESEC“ 20. oktobra u 20h na Ekonomskom fakultetu, detaljnije na http://www.aiesec.org.rs/nis/.

Zanima te kako da pored studiranja stekneš praktično iskustvo, da razviješ liderske veštine, da utičeš pozitivno na društvo u kome živiš i sve to dok se družiš sa studentima iz zemlje i sveta? AIESEC ti nudi odgovor. Timskim radom, osmišljavanjem i realizacijom projekata, posetom domaćim i stranim konferencijama, kao i vođenjem tima, studenti u AIESEC-u stiču potrebna iskustva i primenjuju teorijska znanja u praksi. Okruženje za učenje u organizaciji predstavlja jedinstveni spoj teorije i praktičnog iskustva koji doprinosi razvoju ličnih i poslovnih veština i olakšava izbor budućeg zanimanja.

Takođe, AIESEC omogućava studentima da se razvijaju lično i profesionalno na praksama u Rusiji, Turskoj, Kini, Ukrajini, Indiji i u drugim zemljama. Ukoliko želiš da živiš i radiš u inostranstvu, onda se prijavi za program razvojnih praksi. Radom na projektima u internacionalnom okruženju, razvijaš kulturnu toleranciju, usavršavaš strani jezik i stičeš prijatelje iz celog sveta. 

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 1.600 univerziteta u preko 110 zemalja i teritorija sa preko 60.000 članova, 
Prilike koje AIESEC nudi su neograničene, zato zakorači u svet mogućnosti!
DOĐI NA DOGAĐAJ „UPOZNAJ AIESEC“ 20. OKTOBRA U 20h U AMFITEATRU EKONOMSKOG FAKUKTETA.

Za više informacija i prijave posetite sajt http://www.aiesec.org.rs/nis/ i Facebook fan stranu www.facebook.com/AIESECserbia.