Home [treninzi] Seminar govorništva i veština javnog nastupa

Seminar govorništva i veština javnog nastupa

78
0

student2PResent je novi projekat studentske organizacije AIESEC, proistekao iz potreba da studentima pruži nedostajuća znanja iz oblasti govorništva i mogućnost da unaprede veštine važne za javni nastup. Realizaciju projekta podržaće najeminentniji stručnjaci iz ovih oblasti na našem prostoru.

Projekat će biti održan u vidu dvodnevnog seminara, koji će biti održani u dva termina- 17. i 18. oktobra i 24. i 25. oktobra u Beogradu, u prostorijama Info room-a Kancelarije za mlade Beograd, u ulici 1300 kaplara 2. U svakoj grupi biće po dvadeset studenata.

Studenti će prvog od dva dana intenzivnog seminara naučiti kako se priprema za javni nastup i savlađuje trema, a zatim savladati veštine javnog nastupa i prezentacija na različitim poslovnim skupovima. Drugog dana, studenti će detaljnije savlađivati veštine nastupa u različitim medijima u brojnim sitacijama, a sve to praktično uvežbavati kroz simulacije pred kamerom i mikrofonom uz instrukcije i savete eksperata  iz oblasti PR konsaltinga, koji poseduju reference u držanju sličnih edukacija brojnim kompanijama, njihovim top menadžerima, javnim ličnostima i političarima.

U okviru seminara biće održan svojevrstan događaj pod nazivom „Company fair”, gde će studenti imati priliku da od PR menadžera iz partnerskih kompanija saznaju sve što ih interesuje o poslu savremenog PR menadžera i funkcionisanju PR agencija u Srbiji.

Završni događaj i podela sertifikata biće održani 26. oktobra u prostorijama Privredne komore Beograda.

Ko su polaznici seminara?

Seminar je prvenstveno namenjem budućim PR menadžerima, kao i ostalim studentima koji će se u svojoj karijeri susretati sa situacijama javnog nastupa, kao što su studenti Fakulteta političkih nauka, Fakulteta organizacionih nauka, Ekonomskog fakulteta, Pravnog fakulteta, Fakulteta za kulturu i medije, Beogradske bankarske akademije i slično. Pri izboru delegata prednost će imati studenti završnih godina.

Popuni aplikaciju

ROK ZA PRIJAVLJIVANJE JE 9.10.2011.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, kontaktirajte nas na present.aiesec@yahoo.com