Home [konkursi] Konkurs za koordinatora dugoročnih razmena volontera – Volonterski centar Vojvodine

Konkurs za koordinatora dugoročnih razmena volontera – Volonterski centar Vojvodine

87
0

mladi13Volonterski centar Vojvodine vas obaveštava da je otvorena volonterska pozicija koordinatora dugoročnih razmena volontera, koji se bavi EVS i LTV razmenama. Pozivamo sve zainteresovane da se prijave. U nastavku se nalaze uslovi i opis posla koordinatora, kao i prijavni formular. Ukoliko ste se ponekad zapitali kako mi to funkcionišemo i hteli da budete deo VCV-a i jedne cele međunarodne mreže, ovo je za vas. Garantujemo zabavu 🙂

OPIS POSLA:

Koordinator/ka dugoročnih razmene volontera je osoba koja se bavi promocijom programa dugoročnih volontera, a takođe asistira volonterima prilikom njihovog prijavljivanja na neki od programa dugoročne razmene, te komunicira sa međunarodnim partnerima. VCV radi dva programa, a to su EVS i LTV. O ovim programima pročitajte više ovde. Neka od zaduženja su i:

– Upravljanje i korišćenje mail naloga za svrhu dugoročnih razmena, zadužen/a je za proveru mailova, odgovaranje na iste, slanje obaveštenja i sl.Komunikacija sa volonterima i pružanje informacija o načinima prijave, uslovima i sl (putem maila, telefona, uživo…), pomoć volonterima prilikom prijavljivanja
– Administrativna obrada prijava (prijem, slanje, komunikacija sa partnerima, volonterom, kreiranje ugovora, volontersko osiguranje i sl.)
– Aktivno učestvuje promociji ova dva programa koje sprovodi VCV kroz različite promotivne aktivnosti tokom godine (tekstovi za sajt, infoštandovi, gostovanje na TV, radiju, učešće u konferencijama i seminarima i sl.)
– Priprema i realizuje pripremne radionice za volontere koji odlaze na dugoročne programe u inostranstvo

USLOVI I POTREBNE VEŠTINE:

Poželjno je da je kandidat/kinja koji/a ima iskustvo učešća u nekom od programa dugoročnih razmena (EVS/LTV). Ostali uslovi su:

– Napredno znanje engleskog jezika, kao i rada na računaru (MS office, internet)
– Timski duh i spremnost na rad u internacionalnom okruženju
– Odgovornost u radu, komunikativnost, spremnost na izazove
– “Radno vreme” je fleksibilno, ali se procenjuje angažman na oko 8-10 sati nedeljno (postoji mogućnost rada od kuće u nekim slučajevima)
– Ova pozicija je volonterska, te nije planirana novčana nadoknada
– Učestvovanje na međunarodnom treningu za koordinatore dugoročnih razmena u Ženevi, od 26. septembra do 1. oktobra (obezbeđeno 70% putnih troškova, kao i smeštaj i hrana na treningu)

Kandidati/kinje koju uđu u uži izbor biće pozvani na intervju.

Ukoliko želite da se prijavite, to možete učiniti popunjavanjem ovog formulara. Popunjen formular pošaljite na ernest@volontiraj.rs do 10. septembra!


Volunteers’ Centre of Vojvodina – SCI Serbia
Njegoševa 3, 21000 Novi Sad
Phone/fax: +381 21 528 644
Phone: +381 63 11 828 04
mail: office@volontiraj.rs
http://www.volontiraj.rs