Home [akcija] Prijava za ucestvovanje na obukama

[Snadji Se] Prijava za ucestvovanje na obukama

59
0

knjigaPrijavite se za obuku na projektu “Snadji Se” gde cete dobiti ideju i vestine kako da prikupljate i koristite vazne informacije radi sopstvenog razvoja. Projekat „Snadji se“ ce aktivno delovati u realizaciji obuka mladih za aktivno pretrazivanje, prikupljanje, koriscenje, prezentaciju i distribuciju informacija. Ovim projektom zelimo da omogucimo mladima u Prijepolju da nauce da, u svakodnevnom zivotu, lakse dolaze do informacija i koriste ih na kreativan nacin za sopstveni razvoj i edukaciju. „Snadji se“ ce zajedno sa mladima tokom obuke predstaviti i proizvesti orudje koje ce poduciti mlade Prijepolja kako da biraju, „citaju“, koriste i distribuiraju prave informacije.

Projekat ce organizovati tim mladih koji ce pokrenuti blog i info bilten koji ce „trenirati“ mlade kako da pronalaze informacije, koriste socijalne internet mreze (Twitter i Facebook…) u edukativne svrhe i deliti savete koji se ticu popunjavanja aplikacija za ucestvovanje na seminarima i treninzima.

Projekat ce jednostavno objasniti mladima kako da se samostalno Snadju na Internetu i pronadju zeljeni seminar, apliciraju i otputuju u drugi grad u Srbiji ili inostranstvu radi dodatnog usavrsavanja.

Partner na projektu je Kancelarija za Mlade Opstine Prijepolje. Treninzi ce se odvijati u prostorijama KZM Prijepolje.

prijavni formular