Home [treninzi] Pocinje upis XVI generacije Londonske skole za odnose s javnoscu

Pocinje upis XVI generacije Londonske skole za odnose s javnoscu

53
0

mladiLondonska škola za odnose s javnošću postoji već 19 godina i ukupan broj diplomaca u regionu veći je od 1.000. Tokom trajanja programa škole moći ćete da produbite svoja teorijska i praktična znanja iz odnosa s javnošću. Priznati stručnjaci iz oblasti komunikacija podeliće sa Vama svoja iskustva i pružiće Vam priliku da se i sami oprobate u rešavanju problema sa kojima ćete se kao PR svakodnevno sretati. Upoznaćete se sa osnovama odnosa s javnošću i srodnih disciplina, a sva stečena znanja i iskustva odmah ćete moći da primenite u svim aspektima Vašeg rada.

Priliku da pokažete stečena znanja i veštine dobićete na ispitu koji će biti organizovan 26. novembra, nakon čega Vas očekuju rezultati ispita i svečana dodela diploma.
Ova međunarodno priznata diploma LSPR je verifikovana od strane mnogih međunarodnih stručnih organizacija (Međunarodno udruženje agencija za odnose s javnošću – ICCO, Englesko udruženje novinara – NUJ), kao i najvećih svetskih konsultantskih i PR agencija Hill & Knowlton, Porter Novelli Int. i Weber Schandwick.

Prisutna u Srbiji osam, a u regionu punih jedanaest godina, Londonska škola za odnose s javnošću dobila je 2006. godine tradicionalnu godišnju nagradu Društva Srbije za odnose sa javnošću – PRiznanje za unapređenje struke kroz publicistiku, obrazovni i javni rad.

Cena ovog edukativnog programa je 1.000 evra u dinarskoj protivvrednosti (plus PDV od 18 odsto) i postoji mogućnost plaćanja u dve rate.
Prvu ratu u visini od 500 evra (u dinarskoj protivvrednosti plus PDV od 18 odsto) potrebno je uplatiti do 18. oktobra 2011. godine, a drugu u istom iznosu do 18. novembra 2011. godine.

Članovima Društva Srbije za odnose s javnošću i članovima Asocijacije HR profesionalaca odobren je popust od 10 odsto!

Ukoliko se Vaša organizacija odluči da pošalje više svojih predstavnika samo prvi plaća punu cenu, a ostali imaju popust od 10 odsto na cenu programa Londonske škole za odnose s javnošću.

Rok za prijavljivanje je petak, 14. oktobar  2011. godine.

Prijavu možete preuzeti ovde

Program Londonske škole za odnose s javnošću i kratke biografije predavača možete preuzeti ovde

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas: Iva Crvak 063 384 106, iva.crvak@mccannpr.co.rs ili Lana Andrić 063 385 034, lana.andric@mccannpr.co.rs.
Na raspolaganju su Vam i telefoni agencije McCann Erickson Public Relations: 202 9 600 i 202 9 644.