Home [treninzi] Seminar Evrokrem – postani pravi krem evropskog društva

Seminar Evrokrem – postani pravi krem evropskog društva

87
0

mjuza33Zamisli seminar toliko sladak da sme da nosi ovaj naslov. Zamisli zanimljive radionice u prirodi i zamisli da na tim radionicma naučiš sve o evropskim vrednostima u oblastima ekologije, kulture i omladinske politike. Zamisli da učestvujući u ovakvom seminaru postaneš pravi krem evropskog društva.

Baš takav seminar organizujemo i pozivamo te da učestvuješ. Mi mislimo da baš ti možeš da budeš odličan promoter evropskih vrednosti. Zato nam je ideja da ti kroz zanimljiv program letnje rekreativne škole ukažemo na te vrednosti  i zašto su one dobre za tebe i tvoje okruženje.

Ako si srednjoškolac iz Beograda, i zainteresovan si za kulturu ili ekologiju ili omladinsku politiku onda svakako treba da do 25. jula popuniš naš upitnik i nadaš se da će te naša komisija odabrati kao jednog od učesnika seminara „Evrokrem“.

Ako te naša ne preterano stroga, ali ozbiljna komisija odabere tvoje obaveze u okviru seminara će početi kada ti se završi školski raspust. Te obaveze, zapravo, podrazumevaju tri tematske celine od po dva dana ali će sve biti realizovane u roku od mesec dana.

Sve što te bude zanimalo možeš da saznaš putem naše Facebook strane, a za sva ostala pitanja možeš se informisati i putem telefona 0113065830 ili mejla: info@mingl.org

Projekat „Evrokrem“ realizuju Beogradska otvorena škola i Portal za srednjoškolce Mingl, a uz podršku Agencije za evropske integracije i saradnju sa udruženjima grada Beograda.