Home [akcija] Lansirana internet stranica Mreže socijalne ekonomije Srbije – SENS

Lansirana internet stranica Mreže socijalne ekonomije Srbije – SENS

52
0

starUbrzo nakon formiranja Mreže socijalne ekonomije Srbije – SENS (Social Economy Network Serbia), kao jedna od prvih mera podrške koju Grupa 484 planira da pruži Mreži, lansirana je internet stranica SENS-a.
Stranica je otvorena, kako u cilju promocije samih članica, tako i promocije socijalnog preduzetništva, kako bi se ovaj koncept bolje razumeo, terminološki uobličio i kako bi se ukazalo na mogućnosti razvoja socijalnih preduzeća. Od ove internet prezentacije se očekuje kvalitno pružanje jasnog fokusa u, za sada, nejasnom sektoru socijalnog preduzetništva u Srbiji. U tom smislu, ciljevi postavljanja ove internet prezentacije su i desemenacija svih informacija relevantnih za socijalna preduzeća, kao i njihova međusobna komunikacija.

Primarna ciljna grupa ove prezentacije jesu socijalna preduzeća, ali se ista obraća i vladinom sektoru tj. relevantnim političkim akterima u cilju zagovaranja za normativno prepoznavanjesocijalnih preduzeća, kao i širokoj javnosti koju treba animirati da prepozna tu dodatu vrednost koju nose proizvodi koje stvaraju, ili usluge koje nude socijalna preduzeća.

Internet stranica Mreže socijalne ekonomije Srbije se nalazi na sledećoj internet adresi: www.sens.rs