Home [treninzi] Treninzi za bolje sprovođenje evropskih projekata

Treninzi za bolje sprovođenje evropskih projekata

61
0
book2Organizator: Balkanska bezbednosna mreža i Kancelarija za podršku organizacijama civilnog društva opštine Zvezdara
Mesto: Beograd
Datum: 5.03.2011

Profesorka na Bostonskom univerzitetu i jedan od lidera Evropske fondacije za upravljenje kvalitetom (EFQM) Melisa Rankur (Melissa Rancourt) održaće treninge o postizanju boljih rezultata u evropskim projektima 5. i 6. marta od 10 do 17.30 u opštini Zvezdara (Bulevar kralja Aleksandra 77). To je deo serije treninga koji se održavati tokom pet vikenda od 5. marta do 3. aprila

Kako bi se omogućilo bolje pisanje i sprovođenje projekata, bolje korišćenje novca iz međunarodnih fondova i postizanje trajnih rezultata, Balkanska bezbednosna mreža će u saradnji sa stručnjacima tri puta godišnje organizovati treninge u okviru programa za Evropski projekt menadžment i liderstvo – European Project management and Leadership Program (EULPM). Treninzi su namenjeni menadžerima iz privrede, nevladinih organizacija, lokalnih samouprava, medija, organizacija kulture, obrazovnih institucija i preduzetnicima.

Balkanska bezbednosna mreža omogućila je, u saradnji sa medijskim partnerima, stipendije za studente i menadžere. Otvorena je mogućnost da se zainteresovani prijave na svaki trening zasebno ili da se pohađa ceo program od 10 jednodnevnih treninga.

Za dodatne informacije o programu: