Home [ knjige/tribine ] Interaktivna tribina za mlade sutra sa Rambom Amadeusom

Interaktivna tribina za mlade sutra sa Rambom Amadeusom

57
0

book9Dečji kulturni centar Beograda organizuje sutra od 18.30 časova ekskluzivnu interaktivnu tribinu za mlade, koju će voditi Rambo Amadeus. Performativno-multimedijalni nastup „Kako da nam bude bolje uz malo dobre volje’’ popularni pevač izvešće sa inženjerom elektrotehnike Vladimirom Jankovićem iz Centra za promovisanje, razvoj i primenu obnovljivih izvora energije „Centrala”.

Posetioci i učesnici tribine, učenici beogradskih srednjih stručnih škola i gimnazija, čuće zanimljivosti iz sveta nauke i ekologije i saznati kako i kojim sredstvima se možemo boriti protiv promenjenih uslova i globalnih katastrofa koje nam prete, a imaće i jedinstvenu priliku da probaju hleb  made by Rambo Amadeus, iz specijalnog pekača.

Interaktivne tribine, kao deo programskog ciklusa dkcb.rs-INTERAKCIJA, baziraju se  na razgovoru odabranog gosta i grupe mladih, uzrasta od 13 do 19 godina. Ovaj program, koji sadrži dva tematska ciklusa: Savremeno društvo i njegovi problemi i Kultura i savremena umetnost, održava se dva puta mesečno, kako bi se mladima omogućilo mesto gde će moći da iskažu svoja mišljenja i stavove na najdirektniji način. Urednice i voditeljke tribina za mlade su Irena Javorski, književni kritičar, i Ivana Tabori, psiholog.

 

Izvor: beograd.rs