Home [treninzi] Potrebni ucesnici iz Srbije – SING EQUALITY – BRING EQUALITY

Potrebni ucesnici iz Srbije – SING EQUALITY – BRING EQUALITY

44
0

mjuza35Za sve zainteresovane za mnogo druženja i zabave!
Pozivamo vas da se prijavite za ućešće na trening kursu koji organizuje Gej strejt alijansa od 14. do 21. marta ove godine u Novom Sadu: SING EQUALITY – BRING EQUALITY, kurs o borbi protiv diskriminacije LGBT osoba.

30 učesnika/ca iz 10 evropskih zemalja (po tri iz svake zemlje) sastaće se u Novom Sadu u okviru projekta koji finansira Evropska Komisija i program Mladi u akciji (Youth in Action), da bi zajedno snimili jednu pesmu i video koji će sadržati poruke jednakosti svih bez obzira na nacionalnost, veru, seksualnu orijentaciju, rodni identitet, poruke solidarnosti u borbi protiv diskriminacije i nasilja, poruke koje su vama i nama bitne i koje želimo da pošaljemo okolini, Evropi, svetu.

U toku kursa, na već urađenu muziku, učesnici/e će sami pisati tekst pesme – na sopstvenim jezicima – kako bi se čule njihove poruke, njihovi glasovi. Zatim, učesnici će snimiti svoje glasove u muzičkom studiju, a onda zajedno osmisliti i snimiti muzički video (u Novom Sadu i okolini).

Osim toga, svakoga dana će se održavati razne diskusije i okrugli stolovi na teme koje se tiču borbe protiv diskriminacije.

Učesnici/e moraju govoriti engleski jezik, pošto će to biti jezik komunikacije tokom kursa, i moraju umeti solidno da pevaju. Što se tiče pevanja, ne tražimo profesionalce, ali plus je ako imate neko muzičko predznanje (mada, to nije obavezno).

Javite nam se odmah mejlom na sing.equality@gsa.org.rs , nakon čega ćemo Vam poslati sve dodatne informacije o kursu i prijavni formular, koji treba da popunite i pošaljete nam ga najkasnije do nedelje 27. februara 2011. do 17h.

Biće izabrano samo tri učesnika/ce i zato vas molimo da, nakon što dobijete prijavni formular, popunite sva njegova polja, jer će se izbor vršiti na osnovu datih odgovora.

Osim što tražimo da na ovaj osmodnevni kurs donesete mnogo energije, zainteresovanosti i originalnosti, bitna je i vaša spremnost da učestvujete u svim aktivnostima, da prisustvujete svim predavanjima, diskusijama i radionicama u toku tih 8 dana (od 14. do 21. marta).

Učesnicima iz Srbije pokrivamo sve troškove smeštaja i putovanja.