Home [treninzi] HARTEFAKT FOND POZIVA DA SE PRIJAVITE ZA LETNJU ŠKOLU ZA POKRET, GOVOR...

HARTEFAKT FOND POZIVA DA SE PRIJAVITE ZA LETNJU ŠKOLU ZA POKRET, GOVOR I KREATIVNO PISANJE

43
0

sample_3Hartefakt Fond vas poziva da se prijavite za LETNJU ŠKOLU, koja će se održati u Beogradu od 16.08.2010 do 1.09.2010. godine. Kroz petnaestodnevni rad na scenskom pokretu, govoru i kreativnom pisanju… Mladi ljudi će steći veštine za kvalitetniju komunikaciju i izražavanje svojih ideja. Ova škola namenjena je svim ljudima od 17 do 25 godina, bez obzira na sklonosti i telesne sposobnosti. Važno je da nam se predstavite I da budete u mogućnosti da participirate na svim radionicama. Vaša priča, odnos prema okruženju, društvo u kome živite, vaše ideje o profesionalnom razvoju, vaše izražavanje su samo neke od
tema koje će LETNJA ŠKOLA obuhvatiti. U vreme trajanja škole polaznici će imati tri radionice dnevno, i praktični samostalni rad.
Prijave slati do 23.07.2010 na mail milicas@heartefact.org. Prijava mora da sadrži kratku biografiju i kratko motivaciono pismo. Odabrani kandidati, na osnovu prijave, biće pozvani na razgovor koji se održati 24.07 i 25.07. 2010 u Beogradu. Odabrani polaznici će dobiti informacije o prijemu u školu do 28.07.2010. godine. Kandidati koji ne prođu neće biti kontaktirani.