Home [ knjige/tribine ] Predavanja – Vestine komunikacije i Testovi u procesu selekcije

Predavanja – Vestine komunikacije i Testovi u procesu selekcije

57
0

nwt5U petak 11.juna 2010. u amfiteatru 56 na Elektrotehničkom fakultetu (adresa: Bul. Kralja Aleksandra 73) Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje dva nova predavanja za studente i diplomce Univerziteta u Beogradu: Veštine komunikacije (u 11 časova) i Testovi u procesu selekcije ( u 13.15 časova).     Predavanje „VEŠTINE KOMUNIKACIJE“ održaće Tamara Bekčić, Managing Direktor, „Chapter 4 Communications Consulting“ od 11.00 do 13.00 časova. Studenti će moći da nauče i/ili saznaju:  Kako pripremiti i realizovati prezentacije, Šta su veštine prezentacije i gde ih sve možemo primeniti, koji su najčešći problemi i kako ih prevazići. Tokom diskusije i kroz praktične zadatke studenti će moći da dobiju savete za uspešnu realizaciju prezentacije.  

Predavanje „TESTOVI U PROCESU SELEKCIJE” održaće Ivana Kovačević, diplomirani psiholog i Bojan Aleksić, apsolvent psihologije na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu od 13.15. do 15.00 časova. Studenti će moći da nauče i/ili saznaju kako izgleda proces selekcije kandidata, koji testovi postoje, da li je moguće pripremiti se za testiranje.

Pozivamo vas da iskoristite priliku da saznate nešto novo i pripremite se za zahtevno tržište rada koje vas čeka posle studija na fakultetu. Teme predavanja usklađene su sa iskazanim potrebama i željama studenata kojima Centar nastoji uvek da izađe u susret prilikom edukativnih programskih aktivnosti tokom školske godine. Ova dva predavanja predstavljaju sastavni deo CzRK akcije „Karijera 3u1“ koju Centar sprovodi u okviru poseta fakultetima u sastavu Univerziteta u Beogradu.

Dobrodošli ste da pozovete i/ili povedete koleginice i kolege zainteresovane za navedene teme.