Home [konkursi] Budi domaćin zvezdama EXIT-a

Budi domaćin zvezdama EXIT-a

69
0

vesti7Prijavite se za šansu da upoznate Faith No More, Placebo, Miku, Misi Eliot, Dejvida Getu…
EXIT i “Konvers” organizuju konkurs za ulogu domaćina bendova i izvođača na ovogodišnjem festivalu. Odabrani će imati šansu da zavire u jedan dan nekog od najpoznatijih muzičara na svetu, budu u bekstejdžu i u društvu slavnih dožive EXIT na poseban način.

Prijavljivanje se vrši na sajtu Facebook, na stranici “Be a host to your favourite music star at EXIT festival“. Na toj stranici zainteresovani bi trebalo da postave svoju fotografiju ili video inspirisan izabranim izvođačem, ili neobičnim događajem u svojim “Konvers” patikama, koji će njihovi prijatelji “lajkovati”, a zatim da popune formular na ovoj adresi.

Prijavljivanje traje do 20. juna, a u finalu će biti oni čija slika ili video imaju najviše “lajkova”. Drugi krug izbora biće na posebnom događaju, a finaliste čekaju pokloni “Konversa”.

Od svih kandidata se očekuje da govore engleski jezik, da su snalažljivi i organizovani. Pobednici će biti deo EXIT hosting tima koji radi jedan od najodgovornijih poslova na festivalu i i dobiće jedinstvenu priliku da sa izabranim izvođačem provedu sve vreme njihovog boravka, od dočeka na areodromu, boravka u bekstejdžu do priprema za nastup na festivalu.

Za više informacija o EXIT-u 2010, posetite zvanični sajt festivala.