Home [njuz] Studiraj daljinski, diplomiraj evropski

Studiraj daljinski, diplomiraj evropski

25
0

book9Vrhunski, praktično orijentisani, međunarodno priznati online programi očekuju vas na Doba Fakultetu koji već pohađa više od 1.500 studenata. Možete birati između online programa osnovnih studija – Poslovanje/Bachelor i magistarskih studija Međunarodno poslovanje/Master.

Studije se odvijaju na srpskom jeziku uz pomoć odličnih profesora – stručnjaka iz prakse, a u našoj zemlji već 120 mladih odlučilo se za ovaj popularan, savremeni način studiranja.

Brine vas da li će vaša budućnost biti sigurna?

Obrazovanje je odlična investicija za budućnost.

Zaposleni ste, imate porodicu i ne možete da pohađate predavanja?

Imamo rešenje za vas! Postanite student elitne škole i obezbedite sebi Evropsku diplomu. Sticanjem diplome Doba Fakulteta steći ćete odličnu osposobljenost za rad u međunarodnim preduzećima ili drugim ustanovama, napredovati na radnom mestu i steći ugled. Upoznaćete druge studente i uspostaviti nove poslovne veze. Studiranjem putem interneta vaš put do diplome biće fleksibilniji a vaš porodični i poslovni život rasterećeniji.

Znači: bez učionica… kod kuće ili na poslu, na putu… sami određujete vreme učenja …. uz pomoć mentora koji vam je na raspolaganju sedam  dana u nedelji…

Ko smo mi?
Doba Fakultet za primenjene poslovne i društvene studije Maribor je privatna škola i deo je Poslovne grupe Doba, koja kroz svojih šest škola radi još od 1990. godine i najveća je privatna škola u Sloveniji.

Poznata je po razvoju i izvođenju online studija na području Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine. Vizija Doba Fakulteta: Doba, škola sa pogledom unapred.

Predstavištvo i info tačke u Srbiji

Predstavništvo Doba Fakulteta se nalazi u Sava Centru u Beogradu. Škola ima i info tačke u Novom Sadu i Subotici. Pišite nam na info@doba.rs.

Informativni dani škole

– četvrtak, 13. maj u 20.00; online info dan na www.doba.rs
– 18. maj u 17. 00; Info tačka Subotica. Detaljnije…
– 19. maj u 17.00; Info tačka Novi Sad. Detaljnije…
– 20. maj u 17.00; predstavništvo u Beogradu. Detaljnije…

Popust do 30. juna

Iskoristite popuste povodom 20-godišnjice Poslovne grupe Doba – popust od 100 evra ako se upišete do 30. juna ove godine. Popunite informativnu prijavu i tako vas možemo obaveštavati o svim novostima u vezi sa studijama.

Mišljenja naših online studenata

“Za studiranje na Doba Fakultetu sam se odlučila da bih materijalizovala svoje dosadašnje znanje i stekla nova znanja i veštine koji bi mi eventualno doprineli da steknem bolju i kvalitetniju radnu poziciju u budućnosti. Takođe, mislim da je Doba jedina škola koju bih bila u mogućnosti da počnem i završim uspešno jer je ceo proces učenja online, što mi omogućava da sama kreiram svoje vreme za učenje“.
Maja Stanić, diplomac programa Poslovanje

Pročitajte i mišljenja naših drugih studenata, mentora i predavača.

Korisni linkovi
Poslovanje/Bachelor – http://www.doba.rs/e-studij_poslovanje/bachelor_programi/program_poslovanje/lista_predmeta

Međunarodno poslovanje/Master – http://www.doba.rs/e-studij_poslovanje/master_programi/program_medunarodno_poslovanje