Home [ volontiranje ] Letnji kamp engleskog jezika SpeakUp

Letnji kamp engleskog jezika SpeakUp

49
0

star2Kamp engleskog jezika “Speak up” odrzava se vec četiri godine. Potrebne kvalifikacije su – da si student univerziteta u Srbiji, da posedujes znanje engleskog jezika na Intermediate ili Advanced nivou, otvorenost za upoznavanje različitih kultura i tolerantnost. Učesnici kampa imaju priliku da svih šest dana, koliko i traje kamp, razgovaraju isključivo na engleskom jeziku, i to s američkim studentima. Svake godine na kampu bude oko 20 studenata univerziteta u Sjedinjenim Američkim Državama, koji su tutori našim studentima.

Kamp je zamišljen kao interaktivna, konverzacijska varijanta učenja jezika, sa jutarnjim predavanjem od sat i po, dva popodnevna termina rada u malim grupama i večernjim dešavanjima tipa karaoka, raznim grupnim igrama, talenat-šou, učenja americkog kantri densa…

Zanimljive i dinamične životne teme, sagledane iz hrišćanske perspektive, podstiču učesnike na diskusiju, razmišljanje kao i upoznavanje različitih kultura.

U kampu se poštuje svačije mišljenje, i svako, bez obzira na lična verska ubeđenja, je dobrodošao.

Odlična organizacija, jednostavno prijavljivanje preko sajta, zanimljiva i interaktivna predavanja, rad u malim grupama, druženje sa američkim studentima, sticanje novih znanja, dinamičan odmor na crnogorskom primorju – sve su to razlozi zbog kojih se mnogi studenti odlučuju za pohadjanje ovog kampa, kao i za ponovni boravak.

Svake godine povećava se broj zainteresovanih studenata za ovaj kamp. U protekle četiri godine kamp je ugostio preko 500 učesnika, koji su iz njega poneli prelepe utiske.

Nevladina organizacija Fokus, kao domaćin kampa, sve čini da bi održala kontinuitet ove manifestacije i da bi poboljšala program i uslove rada kampa tako da će i ove godine studenti plaćati samo 110 eura.

Za vise informacija pogledajte http://www.gotospeakup.com