Home [njuz] Kristalna nagrada za najbolje projekte mladih

Kristalna nagrada za najbolje projekte mladih

36
0

Dom Omladine Beograda i Pro Concept dodeljuju Kristalnu nagradu za najbolji projekat mladih i za mlade u 2009. godini, a dodeljuju se i dve prateće nagrade najbolju projektnu ideju i najbolji komunikacioni pristup projektu 
Za nagrade mogu konkurisati projekti za mlade realizovani u 2009. godini, bilo kao inicijative namenjene mladima ili kao inicijative mladih. Projekti koje se prijavljuju na konkurs mogu biti formalni, sprovedeni od strane organizacija civilnog društva, ili neformalne inicijative grupa i pojedinaca.

Kristalna nagrada, koju čine prelazni pehar i novčana nagrada u iznosu od trista hiljada dinara dodeljivana je uz finansijsku podršku Ulof Palme međunarodnog centra i Fonda za otvoreno društvo, Srbija, a oba događaja su organizovana u svečanoj sali Starog dvora, uz tehničku podršku Skupštine grada Beograda.

Uz finansijsku podršku Ulof Palme međunarodnog centra i Fonda za otvoreno društvo Srbija, Pro Concept je, počevši od 2007. godine, ustanovio je Kristalnu nagradu, godišnju nagradu za najbolji projekat u nevladinom sektoru.

Konkurs je otvoren od 18. januara do 08. februara 2010. Proglašenje pobednika i dodela nagrada biće održani 23. februara 2010. u Domu omladine Beograda.

Izvor:E novine