Home [treninzi] Međuregionalni program razmene – poziv za učesnike

Međuregionalni program razmene – poziv za učesnike

28
0

 Program za dijalog mladih iz Novog Sada i organizacija Ligo Lex Legis iz Prištine, pozivaju Vas da se prijavite za učešće u jednogodišnjem projektu „Međuregionalni program razmene“, koji će biti implementiran na prostoru Srbije i Kosova. Projekat „Međuregionalni program razmene“, će biti implementiran od strane organizacije Program za dijalog mladih iz Novog Sada kao nosioca projekta, uz saradnju sa partnerskim organizacijama Ligo Lex Legis iz Prištine, Media Pulse iz Leposavića i organizacije Zenit iz Prizrena.

Cilj ovog projekta je da omogući bližu saradnju  studenata Univerziteta u Srbiji i Univerziteta na Kosovu, kao i da promoviše ideju o pomirenju i saradnji između srpske i albanske zajednice.

Prijava za učešće u drugoj studijskoj poseti Novi Sad (25. – 27. oktobar) – Priština (8. – 10. novembar)

Pozivamo sve zainteresovane studente i mlade ljude sa prostora Srbije i Kosova da se prijave za učešće u prvoj studijskoj poseti Novom Sadu/Prištini. Organizatori projekta odabraće po desetoro mladih iz Srbije i sa Kosova na osnovu primljenih prijavnih formulara, biografije učesnika i kriterijuma za učešće u projektu.

Da biste se prijavili za učešće u projektu, potrebno je da preuzmete prijavni formular , koji zajedno sa svojom biografijom treba da pošaljete na adresu milanovicv@ydprogramme.org najkasnije do 15.oktobra 2009.godine.

Preuzmite pozivno pismo>>
Preuzmite prijavni formular>>

U slučaju da su Vam potrebne dodatne informacije možete kontaktirati Vanju Milanovića email:milanovicv@ydprogramme.org ili Ilirijanu Lokaj email:ilirianalokaj@hotmail.com