Home [ volontiranje ] Potrebni volonteri na Beogradskoj berzi

Potrebni volonteri na Beogradskoj berzi

49
0

 Beogradska berza u saradnji sa Puškicama traži volontere koji će učestvovati u pripremi Osme međunarodne konferencije beogradske berze.
Studenti – volonteri će biti angažovani u periodu od 16. do 20. novembra na poslovima: – pripreme (pakovanja) i distribucije materijala namenjenog učesnicima Konferencije,
– asistiranja prilikom evidentiranja učesnika Konferencije,
– pripreme sale u kojoj će se održati događaj,
– asistiranja tokom održavanja panela, u smislu prinošenja mikrofona i slušalica za prevod učesnicima diskusije itd.

Svi volonteri će takođe imati priliku da besplatno prisustvuju predavanjima koja će se održati 19. i 20. novembra.

Prijave slati na email: info@puskice.org. Prijava treba da sadrži Vaše ime, prezime, broj mobilnog telefona, email, godinu studija i smer. U naslovu mail-a obavezno staviti "Prijava za volontere – Beogradska berza".

BELEX Konferencija

Počev od 2002. godine, Beogradska berza svakog novembra organizuje međunarodnu konferenciju, koja je jedan od najvećih i najposećenijih skupova predstavnika domaćih i stranih tržišta kapitala u regionu.

Teme koje se obrađuju na konferencijama Berze, pored aktuelnog momenta na tržištu, bave se i novinama sa najrazvijenijih svetskih tržišta koje još uvek nisu zaživele u domaćoj praksi.
 
Na konferenciji učestvuju predstavnici države, regulatornih organa, naučnih ustanova i domaće brokerske i fondovske industrije, kao i predstavnici tržišta kapitala u okruženju i regulatornih tela, instituta, profesionalnih udruženja i drugih berzi iz Evrope i SAD.

Ovogodišnja konferencija Beogradske berze biće održana 19-20. novembra, a sve zainteresovane da učestvuju u radu, kao gosti, predavači ili sponzori, pozivamo da nas već sada kontaktiraju i dostave predlog tema i svoje reference.

Više informacija o ovogodišnjoj Konferenciji Berze možete pogledati na internet stranicama: http://www.belex.rs/k08/index.htm

Izvor: Puškice