Home [treninzi] Besplatni promotivni časovi španskog jezika i plesa

Besplatni promotivni časovi španskog jezika i plesa

56
0

 Institut Servantes, španski kulturni centar, organizuje u petak, 18.09, i u subotu, 26.09, «Dan otvorenih vrata» za sve ljubitelje španskog jezika i hispanske kulture. Posetioci će moći besplatno da testiraju svoje znanje španskog jezika, prisustvuju časovima španskog, dobiju informacije o međunarodno priznatim diplomama DELE, da prisustvuju časovima španskog u multimedijalnoj učionici i prezentaciji plesa (salse, tanga i flamenka). Prezentacije časova će se održati u Institutu Servantes od 12 do 13 i od 18 do 19h, a časovi plesa od 12 do 14, i od 17 do 20h. Ulaz besplatan.

Institut Servantes već tradicionalno organizuje «Dan otvorenih vrata» sa ciljem da se svi ljubitelji španskog jezika i hispanske kulture informišu o radu centra i svim aktivnostima. Posetioci će tog dana moći da testiraju svoje znanje i prisustvuju časovima španskog jezika od 12 do 13 časova i od 18 do 19 časova prema programu Zajedničkog evropskog okvira. Naime, u Evropskoj uniji je prihvaćena zajednička nivelizacija kurseva koja omogućava učenicima lakše priznavanje diploma i prelazak iz jedne u drugu školu u celoj Evropi. Institut Servantes od oktobra 2008. primenjuje novu nivelizaciju i svi koji žele mogu besplatno da utvrde na kom su nivou prema novom programu.

Institut Servantes organizuje i ispite DELE, međunarodno priznate diplome o poznavanju španskog jezika. DELE diplome su priznate od strane škola, univerziteta i firmi u svim zemljama gde je španski zvaničan jezik. Za mlade i za sve koji su zainteresovani za primenu najnovijih tehnologija u učenju, organizuje se čas španskog uz primenu multimedija i Interneta.

S obzirom da je ples neodvojivi deo hispanske kulture, Institut Servantes organizuje u petak i subotu radionice plesa, na kojima će profesionalni koreografi salse, flamenka i tanga u Galeriji Instituta Servantes pokazati zainteresovanim posetiocima prve plesne korake. Radionice plesa će se odvijati od 12 do 14 i od 17 do 20 časova. Ulaz besplatan.

Izvor:Infostud