Home [njuz] INXS snimaju novi album

INXS snimaju novi album

78
0

inxsAustralijksi sastav INXS se nada da će krajem ove godine ući u studijo i početi snimanje novog albuma, zajedno sa pevačem J.D. Fortune-om. Novi album bi bio prvi posle izdanja „Switch“ iz 2005. godine, koje je, samo u USA, prodato u 388.000 kopija. INXS u okviru evropske turneje dolaze 2.6. u Beograd.

„Čim završimo ovu turneju, po Evropi i Severnoj Americi, planiramo da uđemo u studio, što bi trebalo da se desi krajem godine ili najkasnije početkom sledeće“, izjavio je Tim Farriss.

Novi pevač sastava INXS je dokazao da apsolutno odgovara INXS-u, objašnjava Farriss: „Farris je sa bendom otkad je osvojio tu svoju ulogu u okviru CBS reality tv serije „Rock star: INXS“ 2005. godine.“ Bend dugo nije mogao da pronađe stalnu zamenu za Michael-a Hutchence-a, koji je umro u Sidneju 1997.godine.

Farriss dodaje: „Michael mi je bio kao brat. Odrasli smo zajedno. I kada smo tražili novog pevača, svi u bendu smo bili saglasni da novi član ne sme da bude kopija Michael-a. Ne sme da zvuči, ni da izgleda, niti da oponaša na bini Michael-a. Ali Farriss ima nešto drugo zajedničko sa Michael-om. Stalno ostavlja stvari za sobom ili ih gubi. Šetka se okolo sa sveskom i stalno piše pesme, kao što je i Michael radio. To je zaista bizarno.“

Uprkos glasinama da su raskinuli ugovor sa Sony BMG-om, Farriss objašnjava da bend ima svoju izdavačku kuću u Engleskoj ali da ih Sony i dalje zastupa za ostatak sveta.