Home [njuz] “Viza za planetu EXIT”

“Viza za planetu EXIT”

52
0

exit_viza.jpg“Na planeti EXIT ima jedan grad. U tom gradu ima jedan krov. Na tom krovu su svi dobrodošli i tamo sve nas čekaju dva nasmejana lica, naši stari prijatelji Tijana i Luka. Kada ulaziš u ovu zemlju, vizu dobijaš odmah i bez papira! Samo budi nasmejan i u trenutku ćeš imati sve što ti treba!

Novu muziku, nove ideje, nove doživljaje, a Tijana i Luka će te sprovesti kroz sve skrivene kutke. Osećaćeš se udobno tamo gde živiš već dugo i kao svi drugi, pokazaćeš svetu ko si!“

U novoj emisiji EXIT TV produkcije VIZA imaćete jedinstvenu priliku da pogledate ekskluzivne intervjue sa izvođačima EXIT06 koji se ovom prilikom pojavljuju u drugačijem izdanju nego što smo navikli. Tijana i Luka će na udobnom krovu svake nedelje ugostiti ponekog zanimljivog gosta i preporučiti nekoliko osvežavajućih muzičkih spotova. Radar će locirati nove, zanimljive i neafirmisane karaktere iz različitih oblasti umetnosti, a oni od kojih se najamanje očekuje, pojasniće nam sve nepoznate muzičke i pop fenomene. VIZA će se osam nedelja do festivala baviti svim onim što nas okružuje, društvenim problemima o kojima razmišljamo, informisati o novostima, zabaviti i opustiti.

Tijana i Luka vas čekaju da vam daju VIZU za State of Exit ponedeljkom od 20h na RTS2!

Dobrodošli!