Home [konkursi] Počinje MMS konkurs “Teniska groznica”!

Počinje MMS konkurs “Teniska groznica”!

42
0

 U susret prvom ATP turniru u Srbiji (Serbia Open powered by Telekom Srbija od 2. do 10. maja), mt:s je za svoje korisnike pripremio igru za zagrevanje – jedinstveni MMS konkurs na temu "Teniska groznica".
Svi korisnici, u periodu od 27. aprila do 10. maja, mogu da šalju teniski MMS na broj 5565, odnosno portal Mondozoom. Fotografije mogu biti inspirisane tenisom, nekom neobičnom teniskom situacijom ili velikom teniskom lopticom, koju će građani imati priliku da sretnu na ulicama, zajedno sa promoterima Telekoma Srbija.

Sve teniske fotografije mt:s korisnika, koje budu poslate do 10. maja, naći će se u posebnoj galeriji "Teniska groznica" na Mondozoom portalu, a učesnici mogu pregledati i ocenjivati pristigle fotografije do 17. maja.

mt:s je pripremio i nagrade za deset najbolje rangiranih predloga. Autori najboljih fotografija koje se budu našle na prva tri mesta osvojiće mobilne telefone, dok će ostalih sedam učesnika biti nagrađeno prepaid karticom sa 1.000 dinara kredita.

Promotivna akcija "Teniska groznica" biće organizovana u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, gde će na centralnim ulicama i šetalištima građani moći da se susretnu sa velikom teniskom lopticom i tom prilikom naprave svoju jedinstvenu fotografiju.

Mondozoom zajednica iz dana u dan dobija nove članove, dok se na portalu pokreću nove teme, a jedan od povoda je i ovogodišnji ATP turnir – Serbia Open 2009 powered by Telekom Srbija.

Pristigle fotografije na konkurs "Teniska groznica", uslovi konkursa, kao i drugi prilozi mogu se videti na adresi

www.mondozoom.com