Home [treninzi] Seminar Škole preduzetništva

Seminar Škole preduzetništva

46
0

 U okviru ovogodišnji projekta „E-mportant“ održaće se uvodno predavanje 22.04 u 18h u amfiteatru 100 i seminar „Škola preduzetnistva“ u periodu od 26-30. aprila ove godine na FON-u.
Predavanja na temu preduzetništva će držati asistenti Fakulteta Organizacionih Nauka i predavači sa dugogodišnjim iskustvom. Predviđeno je da 60 studenata prisustvuje uvodnom predavanju, a školu preduzetništva će pohađati 40 studenata koji će prethodno morati da se prijave i njihovo učešće će biti besplatno. Na kraju seminara svaki delegat dobija sertifikat koji će moći da uvrsti u svoj CV. Projekat E-mportant, ove godine se održava po drugi put na Fakultetu Organizacionih Nauka u ogranizaciji AISEC-a. Ovaj projekat omogućava studentima da prisustvuju nizu kvalitetnih predavanja i radionica, koje će im pružiti priliku da steknu praktično iskustvo i čuju više o aktuelnostima u oblasti preduzetništva.

Ideja projekta je da se svi učesnici okupe i uspostave saradnju sa drugim studentima i predavačima. Delegatima se pruža mogućnost da izgade svest o preduzetništvu uz poseban osvrt na turbulentne okolnosti, Svetsku Ekonomsku Krizu i njene posledice.

(Pred)Uzmi stvar u svoje ruke!

Izvor: Studentski svet