Home [treninzi] Poziv za ucesce na seminaru “Partneroscope”

Poziv za ucesce na seminaru “Partneroscope”

24
0

 ONO – Omladinska Nevladina Organizacija vas poziva da učestvujete u seminaru za ostvarivanje kontakata „Partneroscope" koji će se održati u Novom Sadu (tačna lokacija će biti uskoro poznata) u periodu od 25 – 30 aprila 2009.  ONO – Omladinska Nevladina Organizacija je nevladina, nezavisna, neprofitna organizacija, osnovana 2005. godine, sa ciljem da realizuje aktivnosti i unapredi kvalitet omladinskog rada. www.ono.org.rs

 

Seminar za ostvarivanje kontakata „Partneroscope" će okupiti omladinske radnike iz raznih organizacija da bi im pružila mogućnost da se upoznaju i stvore zajedničke projekte za program „mladi u akciji". Na projektu će učestvovati 24 učecnika iz 6 različitih zemalja (Hrvatska, Srbija, Makedonija, Italija, Holandija i Slovenija). Seminar traje 6 dana, i biće realizovan u Novom Sadu.

Potrebno je da učesnici već poseduju prethodno znanje o izradi projekata, pošto na seminaru neće biti obuke o samom pisanju projekata, već će biti stvoreni uslovi da se ostvare partnerstva i napišu projekti u okviru programa „Mladi u akciji" Evropske Komisije.

Kriterijumi za učesnike su da ih zanima ova tema, da su stariji od 18 godina, da im je mesto prebivališta u republici Srbiji, da mogu aktivno da se sporazumevaju na engleskom jeziku i da su spremni da sve vreme u toku razmene budu prisutni.

Ovaj poziv je iskljucivo za ucesnike iz Srbije. 

Svi učesnici će biti smešteni u hotelu i biće im pokriveni svi troškovi u celosti, osim prevoza do mesta treninga, koji će biti refundiran u iznosu od 70% troškova.

Ukoliko ste zainteresovani da se prijavite, pošaljite nam popunjen upitnik iz priloga do 28.02.2009.

Za prijavu ili ukoliko su vam potrebne dodatne informacije možete nas kontaktirati putem maila:

office@ono.org.rs

kontakt osoba: Milica Paskulov, koordinator projekta

 

ONO organization
Pap Pavla 7/122, Novi Sad, Serbia
GSM: +381 63 845 5438
onoorganizacija@gmail.com
www.ono.org.rs