Home [njuz] Skupe pripreme za upis na fakultete

Skupe pripreme za upis na fakultete

48
0

 Državni fakulteti u Beogradu i Novom Sadu počeli su da organizuju pripremnu nastavu za upis u prvu godinu osnovnih studija. Zavisno od fakulteta i predmeta, budući studenti moraju da izdvoje i do 21.000 dinara.
Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu organizuje 14. februara pripremnu nastavu iz biologije. Nastava će se izvoditi subotom po tri časa u prostorijama fakulteta, obuka će trajati do juna i za kurs treba platiti 10.500 dinara.

kandidati za elektrotehničku, građevinsku, saobraćajnu struku, mehatroniku, geodeziju i geomatiku, a u drugoj budući mašinci, menadžeri, grafičari. Fond je 40, odnosno 30 časova, predavanja će trajati do juna i za pripremu u prvoj grupi treba platiti 9.500 dinara, odnosno 7.800 dinara za drugu grupu.

Pripremna nastava iz hemije i biologije za prijemni ispit na beogradskom Stomatološkom fakultetu trajaće do maja, a za 50 časova hemije cena je 21.000 dinara, koliko košta i priprema iz biologije. Časovi će se održavati subotom u prostorijama fakulteta. Oni koji ne žele da prate ceo kurs, mogu ići na pojedinačne časove po ceni od 420 dinara.

Izvor:Blic