Home [ muviz ] Premijera filma “Drug Crni u NOB-u”

Premijera filma “Drug Crni u NOB-u”

72
0

 “Drug Crni u NOB-u”, nastavak najgledanijeg filma u 2007. godini “Crni Gruja i kamen mudrosti” premijerno će biti prikazan u četvrtak, 29. januara od 20.30h u Sava centru. Istog dana, film će biti i u bioskopskoj distribuciji. Radnja ove komedije, za koju scenario i režiju potpisuje Rade Marković, smeštena je u vreme Drugog svetskog rata, a njeni glavni junaci,

inače potomci slavnih predaka iz vremena Prvog srpskog ustanka, su ilegalci u narodnooslobodilačkoj borbi u okupiranom Beogradu.
Ideja za realizaciju ovog projekta potekla je iz potrebe domaćeg auditorijuma za drugačijim humorom i za kritikom mentaliteta sadašnjice. “Drug Crni u NOB-u” je urnebesna parodija na istorijske licnosti i dogadjaje, koja funkcioniše po principu namerne sličnosti sa dnevnim dešavanjima iz javnog života. U filmu igraju Nenad Jedzić, Boris Milivojević, Marinko Madžgalj, Dragan Jovanović, Srđan Miletić, Nikola Kojo, Nebojša Cile Ilić, Dragan Vujić-Vujke, Slobodan Boda Ninković, Danijela Nela Mihajlović, Lena Bogdanović i mnogi drugi. Više o filmu saznajte preko zvaničnog sajta filma www.drugcrni.com .

Izvor:Kontra