Home [konkursi] Konkurs Nevernih Beba za pomoć mladim bendovima

Konkurs Nevernih Beba za pomoć mladim bendovima

54
0

 Deceniju i pol Neverne bebe svojim radom i posvećenošću vode borbu za opstanak kvalitetne muzike na ovim prostorima. Dok su prolazili taj trnoviti put do vrha, naučili su koliko je teško bilo kome, a pogotovo mladim muzičarima, da do bilo kakvog početka dođu samo svojim radom. Pratite sajt www.neverne-bebe.com i pružit ćemo Vam priliku da počnete brže i lakše nego što ste zamišljali. Pošaljite demo snimake autorskih pjesama i Neverne bebe će Vam pomoći da ostvarite san! Poziv važi za sve mlade, još uvijek neafirmisane muzičare koji stvaraju, sviraju i pjevaju muziku koja zaslužuje pažnju i šansu.

U cilju popularizacije dobre rok, metal, funk, pop, hip-hop muzike, Neverne bebe su u suradnji sa Sajtom fanova grupe Neverne bebe odlučile da pomognu mladim neafirmisanim i ambicioznim muzičarima, te upućuju javni poziv svim takvim bendovima i pojedincima sa prostora bivše Jugoslavije. Takmičenje ili Konkurs za najbolju autorsku pjesmu pokreću Neverne bebe s ciljem da pomognu mladim i talentovanim ljudima.

Mladi ste i talentovani muzičar?

Nemate mogućnost da vaša kreativnost bude otkrivena?

Želite da snimite album?

Neverne bebe će Vam to i omogućiti!
Uslovi učešća na konkursu su slijedeći:

1. Da je/su autor/i pjesme sa prostora bivše Jugoslavije
2. Da su pjesme isključivo autorske i da nisu ranije objavljivane
3. Obavezno poslati demo snimke za dvije pjesme
4. Da pjesme nisu iz domena folk muzike

Prijavu za učešće na konkursu slati na adresu tvojasansa@neverne-bebe.com i ona treba da sadrži:

1. Ime benda ili samostalnog izvođača
2. Ime pjesme
(Autor muzike)
(Autor teksta)
3. Grad/mjesto/državu iz koje bend/izvodjač dolazi
4. Broj članova benda (ukoliko se radi o bendu), njihova imena i prezimena kao i instrument koji sviraju
5. Vrstu muzike koju implementirate

Demo snimke sa naznačenim imenom benda i nazivom pjesme slati na adresu:

(ADRESA ĆE BITI NAKNADNO OBJAVLJENA)

Komisija koja će pregledati pristigle numere i odučiti o pobjedniku, sastojat će se od članova grupe Neverne bebe i činit će je Milan Đurđević, Vladan Đurđević, Saša Ranđelović, Vladimir Ružičić – Kebac, Jelena Pudar i Jana Šušteršič.

Nagrade:

1. nagrada – POTPUNO BESPLATNO SNIMANJE JEDNE PJESME U STUDIJU NEVERNIH BEBA, uz mogućnost snimanja i ostalog materijala po vrlo pristupačnim uslovima.

2. NAGRADA – MINI KONCERT (KAO PREDGRUPA NEVERNIH BEBA) NA NEKOM OD VEĆIH KONCERATA U BUDUĆNOSTI kao i mogućnost snimanja materijala u studiju Nevernih beba po jako pristupačnim uslovima.

3. NAGRADA – SNIMANJE U STUDIJU NEVERNIH BEBA PO JAKO PRISTUPAČNIM USLOVIMA – O OVOJ NAGRADI ODLUČIT ĆE REGISTROVANI ČLANOVI FORUMA.
Naime, deset dana nakon završetka konkursa, članovi će izabrati svog favorita.

Sve ovo, uz pomoć benda, posebno Milana Đurđevića.

Konkurs ostaje otvoren do 1. aprila tekuće godine.
Više informacija o temi, čitajte u temi u podforumu Novosti – koja će se redovno ažurirati.

Jako je važno naglasiti da će svi pristigli radovi odmah biti okačeni na temi o Konkursu koja je već pomenuta u prethodnom tekstu, s ciljem da što više članova i posjetilaca sajta čuje Vaše pesme i pronađe svoje favorite.

Svirajte, pjevajte, stvarajte dobru muziku i Neverne bebe će Vam pomoći da napravite prvih nekoliko koraka ka ostvarenju Vašeg sna!

SRETNO!