Home [akcija] Dvodnevni trening u Prijepolju

Dvodnevni trening u Prijepolju

51
0

 Prijepolje
U okviru projekta Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije,partnerske organizacije Kancelarije za mlade, "Nova Vizija" iz Prijepolja u planu je realizacija dvodnevnog treninga "Komunikacione i prodajne veštine" i "Primena interneta za efikasnije poslovanje". Neke od tema su : "Prodaja – najbitnija poslovna funkcija","Sitemi prodaje i prodajni procesi","Prodajna komunikacija","Informatiza cija i internetizacija poslovanja" itd.

Nakon završenog treninga,svi polaznici dobijaju sertifikat o završenom treningu.

Broj mesta je ograničen.

Ukoliko ste zainteresovani,prijavite se na kancmladprijepolje@gmail.com, preko facebooka,
preko telefona koordinatora Kancelarije za malde Prijepolje,064/156-59-75
ili telefona Kancelarije za mlade Prijepolje 716-134.

CV predavača :

Predavači

Miodrag Kostić

Živeći osamnaest godina u Americi tokom kojih se kao preduzetnik borio na najkonkurentnijem tržištu na svetu naučio je da se samo uz stalno inoviranje ostaje konkurentan. Konsultant je za menadžmenta inovacija sertifikovan od strane Univerziteta u Brajtonu, UK. Autor je metodologije "Plan prodaje" čijom primenom, kroz sistem uputnika analizira stanje prodaje kompanije i ujednu, uz interakciju sa zaposlenima, kreira koncept njenog poboljšanja. Objavio je više od 100 tekstova iz oblasti interneta, brendinga, prodaje i inovacija. Suvlasnik je i direktor agencije VEZA.

Miloje Sekulić

Želja da promoviše dobrobiti od korišćenja interneta nagnala ga je da pre sedam godina inženjersku karijeru zameni poslom novinara. Četiri godine je bio direktor i glavni i odgovorini urednik magazina za edukaciju preduzetnika – e magazina koji je po istraživanju agencije Strategic Marketing bio najčitaniji domaći poslovni magazin u 2005. i 2006. godini. Od početka februara 2007. radi kao direktor E-PR sektora u agenciji McCann-Erickson Public Relations.