Home [konkursi] Nagradni konkurs “Urgencija”

Nagradni konkurs “Urgencija”

43
0

 Flaša viskija, čokolada i kafa očekuju najaktivnije korisnike novog „community based“ sajta Formular.rs, na kome građani mogu da saznaju kako da najbrže obave poslove vezane za državnu administraciju. Sajt sakuplja informacije o tome kako izgledaju procedure za pribavljanje dokumenata (od vađenja lične karte ili vozačke dozvole do registracije firme), koji su koraci i potrebni papiri.

Formular vas poziva da učestvujete u nagradnom konkursu “Urgencija”, na kome će pobednici biti oni koji unesu najviše informacija o procedurama za vađenje dokumenata. Uključite se i pomozite svojim sugrađanima u svakodnevnoj borbi sa administracijom.

 

Nagradni konkurs je otvoren do 15. januara 2009. za sve građane Srbije, a sve što treba da uradite jeste da se registrujete na sajtu Formular.rs i unesete što više kvalitetnih opisa procedura za dolaženje do dokumenata. Ako ste skoro imali prilike da vadite neki dokument ili budete u zanimljivoj interakciji sa državnom upravom, podelite iskustva sa sugrađanima.

Prva tri najaktivnija korisnika osvojiće prikladne nagrade:

1. Mesto: flaša viskija (0.75l) + čokolada sa lešnikom (300gr) + kafa (200gr)
2. Mesto: čokolada sa lešnikom (300gr) + kafa (200gr)
3. Mesto: kafa (200gr)

Žiri (u sastavu ekipe admina sajta Formular) će odrediti članove sa najvećim brojem kvalitetnih unosa na www.formular.rs. Ko bude imao najviše dobiće prvu nagradu, malo manje drugu nagradu a još malo manje treću nagradu.

Svečana dodela nagrada održaće se 23. januara u galeriji o3on u 12 sati.

Konkurs organizuju Centar za razvoj Interneta i projekat Formular.

Formular.rs je zamišljen kao zajednička aktivnost građana Srbije sa ciljem da se skrati put do dokumenata, kao i redovi ispred šaltera, a poboljša komunikacija sa državnim organima.

Da bi Formular bio zaista koristan, potreban je unos što većeg broja, tačno opisanih usluga, a to bez vas ne možemo! Doprinesite rastu informacija o procedurama, skraćivanju redova pred šalterima i osvojite lepe nagrade!

Izvor:IT dogadjaj