Home [konkursi] Konkurs za pesme i priče – “Joan Flora”

Konkurs za pesme i priče – “Joan Flora”

42
0

 Da bi se negovalo književno stvaralaštvo dece i omladine i da bi se sačuvala uspomena na jednog od najvećih rumunskih pesnika Joana Flore, prema ideji i inicijativi Stojana Simića Krpice, uz podršku Mr Jovana Mihajila i Danijele Popov, a u organizaciji Scene Svih kreativnih održaće se Prvi međunarodni festival za decu, srednjoškolce, studente i omladinu do 30 godina "Joan Flora". Objavljuje se konkurs za literarne radove u kategoriji pesme i priče i pozivaju se sva zainteresovana deca, srednjoškolci, studenti i omladina do 30 godina da svoje radove šalju na:

Prvi međunarodni festival poezije "Joan Flora" (za konkurs)
Stojan Simić Krpica
Marka Miljanova 18/39
Novi sad
Republika Srbija

Radove (do tri pesme,odnosno do tri priče ) slati na srpskom, rumunskom, hrvatskom, bosanskom, crnogorskom odnosno na engleskom jeziku do 01. 11. 2008. u tri primerka punim imenom i prezimenom učenika odnosno učenice, imenom škole, imenom nastavnika, odnosno profesora i adresom, telefonom, emailom…Za studente i omladinu do 30 godina ime i prezime, adresa, telefon ili email.

Dodela diploma i plaketa u subotu 7. novembra 2008. u 18 sati verovatno u Oblomov kafeu, Vojvođanskih brigada 16. u Novom Sadu uz odgovarajući program s nastupom prisutnih pesnikinja i pesnika.

Ostali kontakti:
stojan.simic.krpica@gmail.com
063 550 681
ili na rumunskom jeziku na:
dnpp155@gmail.com