Home [akcija] BESPLATNI KURSEVI U KANCELARIJI ZA MLADE na Voždovcu

BESPLATNI KURSEVI U KANCELARIJI ZA MLADE na Voždovcu

60
0

 Voždovac
U Centru za kulturu i sport ''Šumice'', Ustanička 125 c  od aprila o. g. otvorena je Kancelarija za mlade opštine Voždovac.
Obaveštavamo Vas da Kancelarija za mlade od oktobra meseca o.g.  organizuje besplatan osnovni kurs engleskog i španskog jezika. Pravo na pohađanje  kurseva imaju mladi od 15 do 30 godina. Svi zainteresovani mogu se prijaviti do 1. oktobra o.g. na tel. 383-7586  u vremenu od 12 do 16 časova ili doći lično u Kancelariju za mlade, u CKS „Šumice“, Ustanička 125-c. Kancelarija za mlade ima u planu da u narednom periodu organizuje kurseve računara, kao i druge vršnjačke edukativne aktivnosti vezane za neformalno obrazovanje mladih, a u saradnji sa mladim Voždovčanima, nevladinim organizacijama i drugim institucijama koje se posredno ili neposredno bave mladima.

Svima koji dođu u Kancelariju za mlade na raspolaganju su dobro opremljene prostorije kancelarije, računari sa internetom, a na usluzi svakog radnog dana od 12 do 17 časova biće i koordinator kancelarije kako bi pružio pomoć i podršku u realizaciji svih novih ideja, predloga i programa zainteresovanih.